To dajemy minusy wszyscy razem?
Nie wiem o co wam chodzi. Tylko pytalem co z nim. Ja go lubie, a ze tutaj Sylwka nie chcecie to ok - tylko jak mowie - nie wiem dlaczego
"Zakupowe szaleństwo" bez Sylvana już nie jest takie samo i straciło na poziomie
Nokurwa. Zegarki x100, gry, hajs na peerelowskim łóżku, ciuszki x500, wóda i kartony papierosów dla znajomych. Toć nawet Master nie da rady, choć bardzo się stara.
2 gole Barcelonie ukradli.
Nie gryzo te prosiaki?
Sylvan swietnie pisze, gra w gry i jest spoko.
REKA SVONA W KADRZE FAP FAP FAP.
Znam Sylvka z N+, bo tam pisal tyle co tutaj. Ma pieniadze, kupuje co chce, wiec co w tym zlego? Ze na PRLowskim lozku? LOL. Zachowujecie sie tak jakby zazdrosc was zjadala, a nie piszcie glupot - bo w tematach growych bardzo ladnie i stylowo pisal. I tak - lubie go. Mi nic nie zrobil
Nie baw sie w moderatora i nie strasz mnie
Stać! Policja!
True, ale nie dla Ciebie. Napisz mi pmke kim jestes userze z N+ to wtedy moze nie dostaniesz bana.
A Sylvan mi nie przeszkadzał jakoś bardzo, ale miał irytujący sposób pisania na forumku. I nie brakuje mi go szczególnie.
Mnie on tam bawił. A wypowiedzi jako nieliczne z osób na forum składały się z większej ilości zdań w praktycznie każdym temacie.Jedynie wkur**ał mnie w "Co was ostatnio rozśmieszyło" bo dawał albo jakieś starocie z epoki kredy, albo coś co w ogóle śmiesnze nie było...
To skad mialem wiedziec, ze nie chcecie go? Karva codziennie walcze o plusy, a tu takie z pupy minusy za nic
ale nie oszukujmy się w większości przypadków był to zwykły bełkot.
On pisał przesłodzone posty z masą niepotrzebnych metafor, odnosił się do jakiś dziwnych rzeczy, wazelina aż wypływała z monitora podczas czytania itd.
miał jakiś tam hajsik na swoje zachcianki (i prlowskie meble).