Autor Wątek: Wór XI: NOWY ROK  (Przeczytany 1879889 razy)

lupinator

• Gość
Odp: Wór XI: NOWY ROK
« Odpowiedź #3360 dnia: Lutego 24, 2013, 22:03:47 pm »
Najlepiej niech wszyscy będą lesbami/pedałami to będzie seksmisja na żywo.
Muszę się jeszcze nad tym zastanowić.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3361 dnia: Lutego 24, 2013, 22:17:00 pm »
A czy związki nieprowadzące do prokreacji to też błędy matki natury?

Ojajebie :lol: Typowy lewacki tekst :lol: Taki związek chociaż może wpaść i będzie dziecko. No ale nie widzę sensu dyskusji, bo to jak z religią takie gadania. Najlepiej niech wszyscy będą lesbami/pedałami to będzie seksmisja na żywo.
Dwójka bezpłodnych osób nie wpadnie, argument odpada. Lewakiem nie jestem, ale dałn z forumka wie lepiej, "propagandy" (jeżeli można kogoś nakłonić do homo) homo nie uznaję, ale dałn z foruka wie lepiej...

Nie widzę sensu dyskusji.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #3362 dnia: Lutego 24, 2013, 22:23:02 pm »
Dwójka bezpłodnych osób nie wpadnie, argument odpada.

Bezpłodność to choroba. Homoseksualizm również? Zgadzam się.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3363 dnia: Lutego 24, 2013, 22:24:11 pm »
Homoseksualizm to na pewno jakieś odchylenie od normy, przynajmniej wg mnie. Nie wiem, czy można to nazwać chorobą.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #3364 dnia: Lutego 24, 2013, 22:35:41 pm »
Cytat: svonston w Dzisiaj o 22:17:00

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3365 dnia: Lutego 24, 2013, 22:36:39 pm »
Nawet poprawnie zacytować nie umiesz.

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3366 dnia: Lutego 24, 2013, 22:39:16 pm »
Nawet poprawnie zacytować nie umiesz.

Raczej ktoś zjebał forumek i guziczki nie działają poprawnie.

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #3367 dnia: Lutego 25, 2013, 01:29:45 am »
Z CAŁĄ SWOJĄ JEBUTNĄ MOCĄ pier**le CIĘ je**ny PSN'ie. DZIĘKUJE DOBRANOC.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #3368 dnia: Lutego 25, 2013, 02:12:05 am »
Złamał się. olo

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #3369 dnia: Lutego 25, 2013, 07:20:19 am »
Cze.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #3370 dnia: Lutego 25, 2013, 07:20:30 am »
Cytat: svonston w Dzisiaj o 22:17:00

Zapytam z ciekawości. Jako przyszły lekarz, będziesz pisał skierowania dla homoseksualistów na przymusowe leczenie, odmawiał im pomocy, czy od razu obcinał chu**?

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #3371 dnia: Lutego 25, 2013, 08:37:04 am »
Siema e-kipi.

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3372 dnia: Lutego 25, 2013, 08:53:37 am »
Zapytam z ciekawości. Jako przyszły lekarz, będziesz pisał skierowania dla homoseksualistów na przymusowe leczenie, odmawiał im pomocy, czy od razu obcinał chu**?

Pisał skierowanie gdzie? Do Ciebie? Nie ma żadnych wytycznych dotyczących leczenia homoseksualistów, a do tego z tego co kojarzę to WHO uznało, że homosie to nie choroba (jak mi ktoś powie, że WHO nie może się mylić i jest cudowna, to nie ma co z taka osoba o czymkolwiek rozmawiać). A o odmawianie pomocy? Rozumiem, że jak Ty będziesz w wakacje np. pracował dorywczo jako kelner to nie obsłużysz gejów (zakładając, że uważasz homoseksualizm za chorobę)? Jak jakiś pedał do mnie przyjdzie to będzie mi zupełnie obojętne czy rucha innych chłopców w dupala, czy jest krypto gejem, albo żyje w celibacie w kościele. Twoim dennym tokiem rozumowania, to powinienem odmawiać leczenia każdemu, bo jest chory :lol: . Obcinać chu**w też nie musiałbym tego robić, bo z tego co Elton pokazał to sami potrafią o to zadbać. Niech sobie ten gej żyje i rucha innych i nic mi do tego, a że jest to zaburzenie neurologiczne to zupełnie inna sprawa, tylko dzięki cudownym gejom-aktywistą i innym pojebą w obecnym świecie nikt za leczenie tego się nie weźmie, bo go jeszcze spalą na stosie. Dzisiejsze ruchy aktywistów to współczesna inkwizycja i średniowieczny kościół, narzucający nam często irracjonalne myślenie.

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3373 dnia: Lutego 25, 2013, 09:08:19 am »
Obszerna odpowiedź. Twój stosunek do homoseksualistów wydaje się negatywny, uznajesz to za chorobę, więc chciałem wiedzieć, czy skierujesz takiego typa do lekarza specjalisty/szpitala psychiatrycznego na "naprostowanie". Dobrze, że w obecnej Przysiędze Lekarskiej nie ma zwrotu "Nie dotyczy homosiów". Tak, dojebałem się.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3374 dnia: Lutego 25, 2013, 09:12:04 am »
Jak jakiś pedał do mnie przyjdzie to będzie mi zupełnie obojętne czy rucha innych chłopców w dupala, czy jest krypto gejem, albo żyje w celibacie w kościele
Ale jak już po robocie takiego homo spotkasz, to inna sytuacja. Wtedy już kosa z homo. :lol:

Obcinać ch**ów też nie musiałbym tego robić, bo z tego co Elton pokazał to sami potrafią o to zadbać.
No tak, bo Elton John se uciął siusiaka.

Dzisiejsze ruchy aktywistów to współczesna inkwizycja i średniowieczny kościół, narzucający nam często irracjonalne myślenie.
Bardziej ty chcesz być jak przykładni katolicy i wszystkich, którzy nie są tacy jak ty, chcesz palić na stosie albo leczyć dziwnymi metodami, bo jest chory i musi być zdrowy.

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3375 dnia: Lutego 25, 2013, 09:24:36 am »
No tak, bo Elton John se uciął siusiaka.

Uznałem, że Kert napisał "skrót myślowy" sterylizacji, no ale wiadomo - trzeba się dojebać i gadać, że myślę, że Elton uciął sobie kutasa.

Bardziej ty chcesz być jak przykładni katolicy i wszystkich, którzy nie są tacy jak ty, chcesz palić na stosie albo leczyć dziwnymi metodami, bo jest chory i musi być zdrowy.

:lol: To w takim razie Ty też jesteś przykładnym katolem, bo:
-nie zabijasz
-nie cudzołożysz
-nie kradniesz (chyba, że pirackie seriale/mp3 z neta)
I więcej rzeczy nawet nie chce mi się wymieniać. Zresztą równie dobrze, mógłbym Cię nazwać muzułmaninem, bo pewnie też parę rzeczy z ich światopoglądem pokrywa się z Twoim.

Ale jak już po robocie takiego homo spotkasz, to inna sytuacja. Wtedy już kosa z homo.

Tak, będę go opluwał i kosa w tętnice udową. Po robocie niby czemu miałbym się z jakimś pedałem spotykać? Jak jakiś normalny to można pogadać, jak jakiś Biedroń, czy inny propagujący zwiększenie praw homosiom to ja z takim nie zamierzam dyskutować. W ogóle nie wiem do czego Wy się dojebujecie, jak np. autyzm jest chorobą to mam z takim nie rozmawiać, mam mieć z nim kosę, nie leczyć go czy inne farmazony? Dla mnie homoseksualizm to jest choroba ( Choroba – jedno z podstawowych pojęć medycznych; ogólne określenie każdego odstępstwa od pełni zdrowia organizmu.), jeśli uważasz, że to naturalne i mi zaraz wygarniesz, że w świecie zwierząt żyją małpy, lwy, koty czy inne tego typu zwierzęta homoseksualne to pozdrawiam - autyzm też nie jest chorobą, bo również żyją zwierzątka zamknięte w sobie.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3376 dnia: Lutego 25, 2013, 09:28:05 am »
To w takim razie Ty też jesteś przykładnym katolem, bo:
-nie zabijasz
-nie cudzołożysz
-nie kradniesz (chyba, że pirackie seriale/mp3 z neta)
I więcej rzeczy nawet nie chce mi się wymieniać. Zresztą równie dobrze, mógłbym Cię nazwać muzułmaninem, bo pewnie też parę rzeczy z ich światopoglądem pokrywa się z Twoim.
<oja...>
Ja pisałem to w nawiązaniu do twojej inkwizycji i średniowiecznego kościoła.

Znam trochę religię ciapatych i nie sądzę, żeby coś się pokrywało, ALE ZNÓW WIESZ LEPIEJ. Normalnie mi imponujesz. :angel:

jeśli uważasz, że to naturalne i mi zaraz wygarniesz
Tarota rozłożyłeś stronę temu...

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3377 dnia: Lutego 25, 2013, 09:29:44 am »
Znam trochę religię ciapatych i nie sądzę, żeby coś się pokrywało, ALE ZNÓW WIESZ LEPIEJ. Normalnie mi imponujesz.

Zamiłowanie do kebabu i tak jest wystarczająco podejrzane.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3378 dnia: Lutego 25, 2013, 09:32:11 am »
Znam trochę religię ciapatych i nie sądzę, żeby coś się pokrywało, ALE ZNÓW WIESZ LEPIEJ. Normalnie mi imponujesz.

Tak jak i twoja walka z homo. Kryptopedał jak nic, co zresztą potwierdza stylówa...

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #3379 dnia: Lutego 25, 2013, 09:34:34 am »
:lol:

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #3380 dnia: Lutego 25, 2013, 09:39:34 am »
master ja cię rozumiem, ale czy nie jest przypadkiem tak, że "w pełni zdrowy organizm" jest pojęciem mocno względnym?
zdrowy to taki, który ma wszystko jak większość, a każdy który wypada poza obszar zdefiniowanej krzywą gaussa normalności to już człowiek chory?
definiujesz chorobę, ale zdrowie już nie bardzo. jak to wygląda z medycznego punktu widzenia?

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3381 dnia: Lutego 25, 2013, 09:56:54 am »
Choroba – jedno z podstawowych pojęć medycznych; ogólne określenie każdego odstępstwa od pełni zdrowia organizmu.
To organizm nie jest w pełni zdrowy, jeżeli jedyną różnicą jest pakowanie kiełbasy domyślnie w inną dziurę? Od kiedy to preferencje seksualne świadczą o zdrowiu? Idąc jeszcze dalej - jeśli chodzisz na imprezy, dużo ruchasz i zmieniasz partnerki, jak rękawiczki, ale czasem też lubisz z nimi zrobić anala, to cierpisz na chorobę? Tak jak s00s napisał, przedstawiłeś to w sposób podlegający bardzo szerokiej interpretacji.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #3382 dnia: Lutego 25, 2013, 10:28:43 am »
Master jaki czubek, w szoku  o_O
SW-5606-3156-4802

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #3383 dnia: Lutego 25, 2013, 13:15:21 pm »
Siema chłopaki.
Wszystko od nowa, od początku...

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #3384 dnia: Lutego 25, 2013, 14:13:00 pm »

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3385 dnia: Lutego 25, 2013, 17:16:22 pm »
Master jaki czubek, w szoku  o_O

Typowe :lol: Lepiej sobie popatrz do lustra. Wróć i napisz coś ciekawego jaśnie oświecony i tolerancyjny użytkowniku.

Tak jak i twoja walka z homo. Kryptopedał jak nic, co zresztą potwierdza stylówa...
:ziew:

To organizm nie jest w pełni zdrowy, jeżeli jedyną różnicą jest pakowanie kiełbasy domyślnie w inną dziurę? Od kiedy to preferencje seksualne świadczą o zdrowiu? Idąc jeszcze dalej - jeśli chodzisz na imprezy, dużo ruchasz i zmieniasz partnerki, jak rękawiczki, ale czasem też lubisz z nimi zrobić anala, to cierpisz na chorobę? Tak jak s00s napisał, przedstawiłeś to w sposób podlegający bardzo szerokiej interpretacji.

Podlega szerokiej interpretacji i nie ma jasnej definicji choroby i tego kiedy ktoś jest zdrowy. Sprowadzenie homoseksualizmu do ruchania w anala i porównywanie to z analem z kobietą jest dość dziwne, i jest jak porównywanie i nazywanie ludzi "chorymi", którzy preferują inny typ muzyki - ktoś gustuje w analu, ktoś w normalnym stosunku i tyle. Tutaj nie rozbija się o zdrowie fizyczne, bo taki pedał jest tak samo zdrowy jak inni ludzie jeśli chodzi o choroby wewnętrzne czy inne, ale tutaj jest to na podłożu psychicznym. Tak samo można porównać to do autyzmu - ktoś chory na autyzm jest zdrów jak ryba, jeśli chodzi o wszystkie jego cechy fizyczne, jednak gdyby się przyjrzeć jego mózgu to znajdą się odstępstwa od "normy" przez co zachowuje się tak, a nie inaczej. Tak samo homoseksualizm ma zapewne podłoże neurologiczne, ale dzięki jaśnie oświeconym tolerancyjnym ludziom, nigdy się pewnie tego nie dowiemy, bo każde badania nad pedalstwem zaraz będą bojkotowane, naukowcy wsadzeni do paki za rasizm i do tego odbiorą im prawa wykonywania zawodu - więc nikt nie zaryzykuje.

master ja cię rozumiem, ale czy nie jest przypadkiem tak, że "w pełni zdrowy organizm" jest pojęciem mocno względnym?
zdrowy to taki, który ma wszystko jak większość, a każdy który wypada poza obszar zdefiniowanej krzywą gaussa normalności to już człowiek chory?
definiujesz chorobę, ale zdrowie już nie bardzo. jak to wygląda z medycznego punktu widzenia?

Definicja choroby niestety jest nie jasna, i tutaj nie da rady podejśc z medycznego punktu widzenia tylko bardziej filozoficznie, a przynajmniej tak mi się wydaję. Każdy ma jakieś odstępstwa w pojmowaniu zdrowia i choroby, ale granice zazwyczaj są podobne, bo raczej jak ktoś zobaczy nietypową narośl na ciele (jakiś nowotwór), to każdy uzna takiego człowieka za chorego, mimo, że z tym nowotworem mógłby dożyć i 100 lat. Dla mnie definicja choroby to jest po prostu odstępstwo od tego jak stworzyła nas natura, albo jak zamierzała nas stworzyć - a z założenia każdy organizm jest stworzony aby przekazać swoje geny i zrekombinować DNA by polepszać sie na drodze ewolucji. Gdyby na świecie były same homosie i lesbijki to co najwyżej mogłyby wymyślać religie, umrzeć i pójść do nieba i całkowicie wyginąć na ziemi. Jeśli ktoś uważa, że homoseksualizm jest normalny, to tak samo mógłby uznać normalnymi wszystkie dzieci rodzące się z malformacjami, downem, autyzmem, bo w końcu tak ich stworzyła natura, ale to jest defekt i zaprzeczanie temu, czy ustalanie jakiś "praw" na piśmie jest dla mnie bezcelowe. Mnie homosie nie przeszkadzają dopóki nie żądają dodatkowych praw, niech sobie żyją, ale dla mnie jest to choroba. Tak samo niepełnosprawni są chorzy, którzy chyba nikomu nie wadzą oprócz państwu.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3386 dnia: Lutego 25, 2013, 17:24:51 pm »
Tak samo homoseksualizm ma zapewne podłoże neurologiczne, ale dzięki jaśnie oświeconym tolerancyjnym ludziom, nigdy się pewnie tego nie dowiemy, bo każde badania nad pedalstwem zaraz będą bojkotowane, naukowcy wsadzeni do paki za rasizm i do tego odbiorą im prawa wykonywania zawodu - więc nikt nie zaryzykuje.
Zburzę twój świat, ale takie badania są już prowadzone...

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3387 dnia: Lutego 25, 2013, 18:00:06 pm »
Zburzę twój świat, ale takie badania są już prowadzone...

Tak, słyszałem o jednym badaniu w Hiszpanii parę lat temu i uznali, że jest to choroba psychiczna, za co zostali zwyzywani prze homoaktywistów. Zdziwisz się, ale nie zniszczyłeś mojego światopoglądu, bardzo mi przykro. Skoro tak dużo tych badań prowadzą to chętnie bym o tym poczytał. Jakbyś zarzucił linkiem byłbym wdzięczny.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #3388 dnia: Lutego 25, 2013, 18:12:41 pm »
Ciekawe, czy jakby do Ciebie przyszka matka z synem jako do rodzinnego i by powiedziala, ze Michaś caluje chlopcow, to bys go wyslal do psychiatry.  :lol:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3389 dnia: Lutego 25, 2013, 18:24:10 pm »
Ciekawe, czy jakby do Ciebie przyszka matka z synem jako do rodzinnego i by powiedziala, ze Michaś caluje chlopcow, to bys go wyslal do psychiatry. 

Po pierwsze:
-Nikt z takim problemem nie przyszedłby do rodzinnego
-Załóżmy, że przyszedł - ponieważ WHO napisało, że nie jest to choroba, powiedziałbym matce, że Michaś jest gejem i co najwyżej może wysłać go do seminarium
-W ogóle co to za pieprzenie, żę mam kogoś odsyłać do psychiatry? Nikt nie wymyślił leczenia tego, więc po co wysyłać? Już lepiej do psychologa, taniej i łatwiej dostępny.

Zresztą powiedzicie mi w takim razie czemu uznajecie homoseksualizm za 100% "normalność". Po za tym jak nas uczy historia, wielokrotnie uznawano dane stany umysłu "opętaniami" czy innymi bzdurami, które potem okazały się chorobami neurologicznymi. Skoro nie uznajecie homoseksualizmy jako chorobę, to spoko, ja uznaję i chyba, że ktoś mi da jakiś dowód, że to jest w pełni naturalne i tak ma być. Chociaż choroby w sumie też są naturalne, więc wątpie by było tutaj o czymkolwiek rozmawiać. No ale jako tolerancyjni, możecie mnie tam nazywać "czubem" czy inne wymyślne przezwiska tylko dlatego, że moje pogląy są inne od waszych. No ale widzę, ze w tym wypadku to jak z religią, że jak ktoś wierzy to się go nie przekona do innych poglądów.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #3390 dnia: Lutego 25, 2013, 18:51:12 pm »
W sumie to przyznam szczerze trochę się zgodzę z Masterem. Nic do gejów nie mam, sam znam paru osobiście, i nawet nie połapalibyście się, że są Homo więc na swój sposób jestem tolerancyjny, ale fakt faktem homoseksualizm nie jest naturalny, niby jak miałby być? To nie jest normalne by facet z facetem albo kobieta z kobietą czuli do siebie pociąg. Po to powstał w naturze podział płciowy by dobierać się w pary na tej zasadzie. Czy należy szukać lekarstwa? Mam osobiście to gdzieś. Dopóki homoseksualistów nie ma na świecie więcej niż heteroseksualistów to nie stanowi to zagrożenia moim zdaniem.

Jestem tylko ciekaw (tak na serio, żaden trolling) jak powiedzmy zareagowalibyście gdybyście mieli syna i okazało się, że jest gejem? (Pytanie w sumie do większości z was do Mastera też :P)

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3391 dnia: Lutego 25, 2013, 18:54:14 pm »
Kurde, specjalnie włożyłem teraz płytkę z God of War 3 do napędu, żeby dziewczyna od razu sobie pograła jak wróci z praktyk, a tu zaskoczonko - nic nie trzeba instalować, nie ma patchy... O CO TUTAJ CHODZI

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3392 dnia: Lutego 25, 2013, 19:01:47 pm »
Jestem tylko ciekaw (tak na serio, żaden trolling) jak powiedzmy zareagowalibyście gdybyście mieli syna i okazało się, że jest gejem? (Pytanie w sumie do większości z was do Mastera też )
No a jak zareagować? Co byś nie zrobił, to raczej syn nie przestanie być gejem.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #3393 dnia: Lutego 25, 2013, 19:04:12 pm »
Jestem tylko ciekaw (tak na serio, żaden trolling) jak powiedzmy zareagowalibyście gdybyście mieli syna i okazało się, że jest gejem? (Pytanie w sumie do większości z was do Mastera też )
No a jak zareagować? Co byś nie zrobił, to raczej syn nie przestanie być gejem.

Jestem ciekaw odpowiedzi paru osób ;) Głównie tych ostrych przeciwników. ;)

svonston

• Gość
« Odpowiedź #3394 dnia: Lutego 25, 2013, 19:06:55 pm »
Pewno na leczenie by wysłali. :angel:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3395 dnia: Lutego 25, 2013, 19:12:25 pm »
jak powiedzmy zareagowalibyście gdybyście mieli syna i okazało się, że jest gejem?

Gdyby zachowywał  się, uczestniczył w tym i wyglądał tak:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
to bym go wydziedziczył i ubolewał nad tym, że mam takiego syna. (oczywisćie gdyby mu się do rozumu nie przemówiło, by nie brał udziału w takich paradach).

Jak zwykły gej no to spoko - lekarstwa i tak póki co nikt nie wymyślił. Wiadomo, zadowolony bym nie był, ale syn to syn.

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3396 dnia: Lutego 25, 2013, 19:16:38 pm »
Jak zwykły gej no to spoko - lekarstwa i tak póki co nikt nie wymyślił.
Bądź tym pierwszym, bo o "naturalności" i "chorobach" napisałeś z taką pasją, że szkoda by było zmarnować taki talent. A nuż będzie szczepionka na homoseksualizm.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #3397 dnia: Lutego 25, 2013, 19:17:43 pm »
Jeszcze się okaże, że lek na JEDYNĄ NORMALNĄ orientację zmieni wszystkich w homoseksualistów.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #3398 dnia: Lutego 25, 2013, 19:21:50 pm »
Jeszcze się okaże, że lek na JEDYNĄ NORMALNĄ orientację zmieni wszystkich w homoseksualistów.

Świt Żywych Homo...

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #3399 dnia: Lutego 25, 2013, 19:22:57 pm »
Jak zwykły gej no to spoko - lekarstwa i tak póki co nikt nie wymyślił.
Bądź tym pierwszym, bo o "naturalności" i "chorobach" napisałeś z taką pasją, że szkoda by było zmarnować taki talent. A nuż będzie szczepionka na homoseksualizm.

Niestety kariera naukowa mnie nie pociąga, ale kto wie... Jednak na granty z UE nie mam co liczyć, więc może w jakimś przydomowym laboratorium coś się wymyśli. Byle przepowiednie Lupiego się nie sprawdziły.