Ale sie leje tylko tak 3 krople
Mario, a zrobimy taki dil, ze mi kupisz i wyslesz poczta?
To juz bede mial korpodolarsy Arbuz obowiązkowo dla mnie ;p Podeslij mi nr konta na pw.
W ostatnim czasie e-papierosy nie cieszą się dobrą prasą. Eksperci wzięli je pod lupę i podają kolejne informacje świadczące o tym, że palenie elektronicznych papierosów wcale nie musi być "zdrowe".Jak podaje "Daily Mail", na cenzurowanym jest obecnie glikol propylenowy - związek chemiczny stosowany jako rozczynnik nikotyny. Podczas palenia rozpylany jest jako mgiełka zawierająca nikotynę, glicerynę i dodatki smakowe. Według ekspertów z Federal Centre of Health Education w Kolonii, w Niemczech może powodować ostre podrażnienie dróg oddechowych.Z kolei amerykańscy naukowcy z FDA (Food and Drug Administration) już w 2009 roku alarmowali, że we wkładach niektórych e-papierosów jest esencja z rakotwórczym składnikiem - nitrozoaminą. Choć jest w zdecydowanie mniejszym stężeniu niż w tradycyjnych papierosach, to nie pozostaje mniej groźna.Warto wiedzieć, że e-papierosy pozostają poza kontrolą, bo ich produkcja i sprzedaż nie jest objęta żadnymi rozporządzeniami dotyczącymi wyrobów tytoniowych. Poza tym nie są klasyfikowane jako produkty medyczne, więc nie podlegają sprawdzeniu jak inne produkty zawierające nikotynę, a będące np. środkami stosowanymi w leczeniu nałogu tytoniowego.E-papierosy zostały zakazane w Kanadzie, Australii i niektórych amerykańskich stanach. Ich stosowanie zakazane jest w wielu urzędach, np. w Niemczech.
JA CHCĘ PRZEŻYĆ DO ZLOTU VOL 2
Cytat: windomearl w Marca 25, 2013, 12:12:12 pmAle sie leje tylko tak 3 krople Ja wlałem pół opakowania i dało się rozpalić.
I jak przelejesz, to osusz trochę chusteczką, bo potem gówno kopcić się nie chce
a tu jutro przeprowadzka.
Bogactwo mieszkańców największego polskiego województwa (mazowieckiego) przekroczyło średni unijny poziom, osiągając 102 procent średniej zamożności w UE
http://ikrasnystaw.pl/informacje/lokalne/24701/lubelszczyzna_dogoni_ue_za_80_lat!/
Ale fifrak z niej. My podpisaliśmy umowę, mamy już klucze, to chyba lipy nie będzie. Dziś się pakujem powoli, jutro do końca i na weekend chyba już tam.
Cytat: CancerPL w Marca 25, 2013, 13:58:45 pmhttp://ikrasnystaw.pl/informacje/lokalne/24701/lubelszczyzna_dogoni_ue_za_80_lat!/ LOL, małopolskie 2x biedniejsze od mazowieckiego. Tzn, że jak przeprowadzę się do WYGRYW WAWKI, to z automatu będę zarabiał 2x więcej?