ladna byla
NAJLEPSZY charakter ever
Zrobił, jak chciał. Tylko po ch** się żali.
NO NI chu** NIE ZNAM ODPOWIEDZI.
A ona jak zareagowała? Ok, nara, czy ryczy w kącie tudzież żali się na jakimś forum?
Dajesz Wojtas.
Sprawa jest prosta. Lem musi mieć babę, która będzie go krótko trzymać. Kiedy zacznie wpadać na podobne pomysły jak ten z rozmowy z irca, to laska pierdolnie go wałkiem i wybije mu głupoty z głowy. Widocznie chłop sam nie ogrania tych spraw i musi mieć kogoś kto zrobi to za niego
Wyczuwam typowe "za dobrze masz i Ci się w dupie poprzewracało".
No własnie Cancer już skończył gre i nie mam z kim grać to bym się dołączył, skończyłem gdzieś na 5 rozdziale to może kiedyś zagramy. Ewentualnie skończę sam.http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?1433-W%B3adca-Pier%B6cieni-Wojna-na-P%F3%B3nocy-Poradnik - przeczytaj uwage.
ale rodzina bimberek propsowała.
Miałem drugi raz puścić przelew dla Ryo bo pierwszy mi cofnęło i też zapomniałem.
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 07, 2013, 19:07:49 pmale rodzina bimberek propsowała. No i pięknie. Cytat: maly_pinki w Kwietnia 07, 2013, 19:07:49 pmMiałem drugi raz puścić przelew dla Ryo bo pierwszy mi cofnęło i też zapomniałem. CZEKAM.Dzisiaj Święto Miłosierdzia to Ci NA RAZIE wybaczam ;]
Idę jeść mięcho rekina! Trochę się nie mogę przełamać, ale czeba jeść.