Jadę furką, słucham ost z Infinite, klimacik itp. a tu nagle . Powiem szczerze, że tak mnie zamurowało, że prawie je*łem w drzewo Oo
Cytat: inż. windomearl w Kwietnia 07, 2013, 22:14:28 pmJadę furką, słucham ost z Infinite, klimacik itp. a tu nagle . Powiem szczerze, że tak mnie zamurowało, że prawie je*łem w drzewo OoJa uważam, że ten track akurat jest ekstra. Wszyscy co myślą inaczej po prostu wstydzą się przed sobą przyznać do sympatii dla 80s hitów.
TO SO Z AUDI A3 MAGDY. MATKA MÓWIŁA.
Na zimówki go nie stac?
Jak tym wjechać na chodnik? ;(
Eh, cool&trendy, chyba największy bogol w historii forum.
Cytat: wojteq w Kwietnia 07, 2013, 22:22:59 pmCytat: inż. windomearl w Kwietnia 07, 2013, 22:14:28 pmJadę furką, słucham ost z Infinite, klimacik itp. a tu nagle . Powiem szczerze, że tak mnie zamurowało, że prawie je*łem w drzewo OoJa uważam, że ten track akurat jest ekstra. Wszyscy co myślą inaczej po prostu wstydzą się przed sobą przyznać do sympatii dla 80s hitów.Ale ja nie mówię, że jest ch**owy, tylko że po prostu nie pasował do tego klimatu i się go nie spodziewałem kompletnie. Po powrocie puściłem sobie w pokoju na całą pipkę.
Ale to nie jest jego samochód. Rzuciłem tak fote dobrej bemki na tej feldze. Nie zmyslaj master.
Cool miał najpierw 7er a później 3er ale coupe. Chyba e92
W TV uuuuuuuuuuuuuu na meczuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu mozliweeeeeeeeeee?uuuuuuu