Cytat: wojteq w Września 10, 2013, 17:26:40 pmJest jakaś opcja, żeby z dokumentu Word ze spisem treści z automatu powerpoint zrobił prezentację?Powerpoint > wstążka Narzędzia Główne > kafel Slajdy > Nowy slajd > Slajdy z konspektu > wybierz plik. W każdym miejscu, gdzie masz postawiony akapit, PP zrobi osobny slajd. I dobrze, żeby nie było w dokumencie zdjęć/obrazków, bo wtedy może się wykrzaczyć, lub nie zadziałać. Niestety bez formatowania tekstu się nie obejdzie.
Jest jakaś opcja, żeby z dokumentu Word ze spisem treści z automatu powerpoint zrobił prezentację?
Narka
Napisał koleś bez prawa jazdy o najlepszym polskim kierowcy rajdowym wszech czasów
Pierdoła, a nie kierowca. Ciekawe czy niektórzy dalej go będą brali za swojego idola? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ja mam prawko
Obadałem przed chwila faile dwóch torreadorów:Julio Aparicio Diaz:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Juan Jose Padilla:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Obaj żyją.
od żużlu
Cytat: Devilek w Września 10, 2013, 21:59:32 pmod żużluŻużla analfabeto. I rozwiń proszę.
Akurat boks jest najciekawszym do oglądania sportem walki, a żużel motorowym.
Cytat: el becetol w Września 10, 2013, 22:15:11 pmAkurat boks jest najciekawszym do oglądania sportem walki, a żużel motorowym. Ale to akurat prawda, że żużel ogląda się zdecydowanie lepiej na żywo na stadionie.
Akurat boks jest najciekawszym do oglądania sportem walki
Cytat: Lupi w Września 10, 2013, 18:45:48 pmfacepalm na zdjęciu widoczny
Nie wiecie czy to prawdziwe?
Siema, wracam do domu