0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
16k postów, ale kur** męczyłem.
Cytat: Snake_Plissken w Stycznia 14, 2014, 09:38:28 am16k postów, ale kur** męczyłem. Gonię Cię.
Ponad 20000 mam. Chyba przegryw.
O, nowy na forum. I od razu moderator. kur**, wszędzie kolesiostwo i załatwianie stołków.
Wszyscy mamy po około 7 postów na dzień. Miałem wrażenie, że więcej tu nakurwiam ;p
Bardzo łądna gierka 0_o Tylko szkoda, ze jak się smoki biją w powietrzu to te same ruchy...
Dzis bylem w MM i Electro World - byly standy, byly hosstesy, wiec jest ok. Chyba trafilem na jakis felerny model konsoli, poniewaz konsola zawiesila sie nam (mnie i kumplowi) 5-6 razy. Mam nadzieje, ze to ja nie mialem farta, poniewaz jestem "napalony" na X360 i zamierzam go nabyc .
To ch**.Cytat: svonston w Listopada 19, 2006, 10:49:36 amDzis bylem w MM i Electro World - byly standy, byly hosstesy, wiec jest ok. Chyba trafilem na jakis felerny model konsoli, poniewaz konsola zawiesila sie nam (mnie i kumplowi) 5-6 razy. Mam nadzieje, ze to ja nie mialem farta, poniewaz jestem "napalony" na X360 i zamierzam go nabyc .
W moim przypadku imprezy są prawie codziennie, ponieważ mieszkam w akademiku ; bedąc daleko od domu pomyślałem, że czegoś brakuje, wiec przy najbliższej okazji wziałem ze sobą PS2 i TV. Od tamtej pory prawie w każdy wieczór gramy w PES3 i Soul Calibur 2, nie tylko faceci, bo panny też się z chęcią łapią na rozgrywkę. Odziwo nieźle sobie radzą jak na osoby nie w temacie. Wkrótce szykuje się "ogólnoakademikowy" turniej wiec będzie ostro, polecą wióry Tekst kumpeli w dzień meczu Polska-Anglia: "No i komu kibicujecie...?"No comments...