W sumie dla mnie tez sport padaka, do oglądania nudny jak flaki z olejem, jak większość sportów. W przypadku piłki akcja przynajmniej trwa dłużej niż te raz,dwa, trzy. Do oglądania piłka nożzna > siatkówki. Chociaż ja i tak preferuję czynny udział w rozgrywce, niż cieszenie się facetami ganiającymi po boisku czy odbijających piłeczkę.
Myślałem, że to tak nudne jest tylko podczas oglądania w tv, dlatego byłem na jednym meczu siatkówki w Katowicach, aby mi się "udzieliła atmosfera" - ja pierdu, jakie to nudne było
Dobrze, że lte w telefonie miałem, bo by mnie w trumnie wynosili. Do tego brak komentatorów powodował, że już wolałem sobie oglądać te wszystkie mecze w domu, niż na żywo. Ogólnie sport do oglądania to jest jedna wielka papka dla mas tak samo jak za czasów koloseum w rzymie. Ale mam dziwne wrażenie, ze walki gladiatorów były o niebo bardziej ekscytujące od tych wszystkich kampanii reklamowych dla państw gospodarzy i firm ze sportową odzieżą czy napojami izotonicznymi. A no i nie zapominajmy o praniu brudnej forsy poprzez wielomilionowe transfery piłkarzyków itp.