Cześć.
SROGO
W Ferguson typowo opłakują zabitego chłopaka i protestują przeciw uniewinnieniu policjanta poprzez włamywanie się do sklepów. Jedną z rzeczy, których chyba nigdy nie zrozumiem jest to dlaczego oni chodzą z gaciami na wierzchu? Żadne ze znanych mi wyjaśnień do mnie nie trafiają.
"moda" więzienna. kiedyś w kiciach zabierali/nie dawali pasków, a rozmiary spodni były mocno uniwersalne i dlatego te wisiały im na dupie. potem wychodził taki i paska już nie nosił, a nawet jak, to majty i tak na wierzchu. tym samym dawał "przykład" dla tych, co jeszcze nie siedzieli true story.
Z tego co wiem Jayu to tak, ale trzeba ściągnąć apke z US PS store i nei wiem czy nie będziesz miał blokady regionalnej.
Dziwię się, że nikt nie strzela do tego bydła.
Cytat: Lupi w Listopada 25, 2014, 06:41:12 amW Ferguson typowo opłakują zabitego chłopaka i protestują przeciw uniewinnieniu policjanta poprzez włamywanie się do sklepów. Jedną z rzeczy, których chyba nigdy nie zrozumiem jest to dlaczego oni chodzą z gaciami na wierzchu? Żadne ze znanych mi wyjaśnień do mnie nie trafiają.Dziwię się, że nikt nie strzela do tego bydła.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: svonston w Listopada 25, 2014, 09:31:02 amCytat: Lupi w Listopada 25, 2014, 06:41:12 amW Ferguson typowo opłakują zabitego chłopaka i protestują przeciw uniewinnieniu policjanta poprzez włamywanie się do sklepów. Jedną z rzeczy, których chyba nigdy nie zrozumiem jest to dlaczego oni chodzą z gaciami na wierzchu? Żadne ze znanych mi wyjaśnień do mnie nie trafiają.Dziwię się, że nikt nie strzela do tego bydła.Jak ostatnio strzelił, to teraz ma proces, a Obama publicznie go potępił.