Nawet nie pamiętam gdzie go ja położyłem
No ale wpadaj wpadaj, u mnie chata zawsze otwarta dla gości :]
Wczoraj Pendolino zdążył już rozjechać pijanego maszynistę także start ma niezły.
Chyba znalazłem czapkę dla siebie
Dziś z okna w pracy zobaczyłem przejeżdżające Pendolino (pierwszy raz na żywo) ładnie się prezentuje skur**syn, tylko czemu SKM'ka szybciej jechała ?
Ty, Master, ale jak wyobrażasz sobie życie dzisiaj bez telewizora, kompa albo - o zgrozo - lodówki?
Mam zbyt mocna glowe zeby sie naje**c
Cytat: Iras w Listopada 28, 2014, 00:33:22 amTy, Master, ale jak wyobrażasz sobie życie dzisiaj bez telewizora, kompa albo - o zgrozo - lodówki?Dzisiaj akurat jest modnie bez TV żyć
Cytat: Lupi w Listopada 28, 2014, 00:34:26 amCytat: Iras w Listopada 28, 2014, 00:33:22 amTy, Master, ale jak wyobrażasz sobie życie dzisiaj bez telewizora, kompa albo - o zgrozo - lodówki?Dzisiaj akurat jest modnie bez TV żyć Lupi ponowie pytanie: "a gdyby tak jedzenie gowna było w modzie? jadłbyś i mówił, ze smaczne?
Panowie...TYLKO MILOSCpieniadze to tam ch**.
Cytat: CancerPL w Listopada 28, 2014, 03:09:30 amCytat: Lupi w Listopada 28, 2014, 00:34:26 amCytat: Iras w Listopada 28, 2014, 00:33:22 amTy, Master, ale jak wyobrażasz sobie życie dzisiaj bez telewizora, kompa albo - o zgrozo - lodówki?Dzisiaj akurat jest modnie bez TV żyć Lupi ponowie pytanie: "a gdyby tak jedzenie gowna było w modzie? jadłbyś i mówił, ze smaczne?Znowu ci zabrakło szarych komórek żeby zrozumieć, że nie piszę o sobie, ale ostatnio rozczulają mnie twoje niedobory zamiast denerwować, więc wszystko gra. Mam dla ciebie nawet na zgodę kolorowy, ruchomy obrazek. Możesz popatrzeć jak się rusza fajnie:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dzień dobry sprawniejszej części forum!
Powiem Wam, że warto było 4 dni spać o różnych dziwnych porach, żeby w końcu zacząć wstawać rano. Jednak nie ma co po nocach nolifeować.