Ja grałem w pięć gier [opiszę Wam trzy z nich ;P] na PSP - wszystkie z nich bardzo mi się podobały. Nawet NBA, które uważane jest za najgorszą grę sportową obecnie dostępną na PSP - otóż bzdura. Gra się w nią świetnie - nie ma najmniejszych zwolnień, graficznie wygląda bardzo dobrze. Fakt, jest troszeczkę za łatwa, i może zbyt arcade`owa, jak na grę o najlepszej lidze koszykarskiej świata, ale mi odpowiada. Ponadto - moją pierwszą grą wyścigową, jaką widziałem na PSP był WipeOut, który moim skromnym zdaniem jest genialny - wyciska z tej konsoli wszystko, co można - uważam, że nie powstanie dużo ładniejszych gier. Poczucie prędkości jest niesamowite - widać, że programiści się postarali. Później przyszedł czas na - Midnight Club, który nie jest jeszcze u nas dostępny. Więc - owa pozycja jest niezła, choć pewien recenzent, twierdząc, że MC na PSP nie odbiega wiele od tej na XB, mylił się - różnice są odrazu zauważalne - i nie mam tu na myśli oprawy graficznej. Chodzi mi bardziej o sterowanie - analog się do jazdy po prostu nie nadaje, lepsze jest zdecydowanie sterowanie krzyżakiem - w opcjach nie znalazłem możliwości zmiany sposobu sterowania - minus, wielki. Poza tym - gra się przyjemnie - jest wiele części do tuningu, muzyczka jest spoko.