Jak przeciwnik ma warunki pogodowe i pozoge to ch** z tym mnoznikiem.
Cytat: wsciekly_blondyn w Czerwca 18, 2015, 09:57:59 amGwint zajebisty szczegolnie jak ma sie duzo spajow.Czytałem o tej taktyce. To plus jedna z dodatkowych i bez problemu wygrywa się 96% starć. Osobiście odpuściłem sobie tę mini grę.
Gwint zajebisty szczegolnie jak ma sie duzo spajow.
Cytat: wsciekly_blondyn w Czerwca 18, 2015, 16:42:14 pmJak przeciwnik ma warunki pogodowe i pozoge to ch** z tym mnoznikiem.Dokładnie. Jedna karta z pogodą i ze 100 robi się 20 Jak widzę, że przeciwnik ma karty potworów to pakuję sobie jak najwięcej pogodowych kart do talii i trzymam do końca meczu. Potem rzucam je jak najpóźniej i koniec gry
Gorąco polecam wykonać zlecenie "Pijak z Oksenfurtu", rewelacja.
Cytat: Sylvan Wielki w Czerwca 19, 2015, 20:28:15 pmGorąco polecam wykonać zlecenie "Pijak z Oksenfurtu", rewelacja.O pannach z Vicovaro?
Cytat: andryush w Czerwca 20, 2015, 12:18:26 pmCytat: Sylvan Wielki w Czerwca 19, 2015, 20:28:15 pmGorąco polecam wykonać zlecenie "Pijak z Oksenfurtu", rewelacja.O pannach z Vicovaro? Sylwian po raz pierwszy wyszedł podpity z baru. Widzisz jakie to fajne uczucie?
Cytat: Leszke w Czerwca 20, 2015, 12:30:47 pmCytat: andryush w Czerwca 20, 2015, 12:18:26 pmCytat: Sylvan Wielki w Czerwca 19, 2015, 20:28:15 pmGorąco polecam wykonać zlecenie "Pijak z Oksenfurtu", rewelacja.O pannach z Vicovaro? Sylwian po raz pierwszy wyszedł podpity z baru. Widzisz jakie to fajne uczucie?/summon perłaSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Niestety CDPR kolejny raz zjebało. Rynsztunek szkoły wilka jest rynsztunkiem średnim, co kompletnie gryzie się ze stylem Geralta, a na dodatek wygląda "dziwnie"...Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Przynajmniej zbroja dla konia fajna.
Bo Skelige to Skyrim.
W drugiej krainie jest takie duże drzewo i jest tam pytajnik, jak sie tam dostać? bo z tego co widziałem jest tam jedyne wejście od wioski gdzie jest brana z wejściem do tej góry na której jest to ogromne drzewo, tylko ze nie mam klucza
Wątek główny.
Daj jakieś zdjęcie, o którym drzewie piszesz.
- Gold will no longer reset beyond 65535- Fixes lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest 'Get Junior' - Geralt's clothes will no longer be wet after leaving the menu- The gate in the crypt now works correctly during the quest 'Scavenger Hunt: Viper School Gear'- Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest 'Lord of Undvik' - Mutagen bonuses will now be saved properly. - Potion of Clearance will no longer be automatically placed into the quick slot if player runs out of other edibles- Fixes issue where some skills were not removed properly by Potion of Clearance- Improves stability in gameplay and the UIAt the same time we are working on another, pretty big update which will bring a large number of amendments to the game. This patch should follow shortly after 1.05.