- Gold will no longer reset beyond 65535
Beta testy powoli kończą sie.
Na dodatek giera jest płynna jak diabli, ale być może to przez bravizje.
A nie macie wrażenia że w Białym Sadzie ze względu na mały obszar gra chodzi lepiej? Może Kyo jeszcze stamtąd nie wylazł
Bylo lepiej, ale do "płynna jak diabli" to daleko.
Jakieś dodatki fabularne to kiedy? I co to ma być? Jakies duże coś czy pizdółki?Tak sie zastanawiam czy robić platyne i sprzedawać czy czekać i zrobić jak bedzie całość.
Cytat: Leszke w Czerwca 26, 2015, 14:52:17 pmJakieś dodatki fabularne to kiedy? I co to ma być? Jakies duże coś czy pizdółki?Tak sie zastanawiam czy robić platyne i sprzedawać czy czekać i zrobić jak bedzie całość.Mają być dwa duże dodatki. Season Pass za 99zł. Nowy teren, nowe zadania i chyba nowa fabuła nie wiem dokładnie.
Sprawdź czy nie brakuje ci jakiegoś schematu i jeżeli tak to szukaj manualnie bez questa. Ja tak miałem z arcymistrzowskim kotem z tego co pamiętam.
Nawet pewnie w połowie nie jestem, ale zrobiło się już za prosto, praktycznie nie ginę, a gram na przedostatnim poziomie. Później jest gorzej, czy raczej podobnie to wszystko wygląda? Bo juz zastanawiam się zacząć wszystko od zera na najwyższym.