Bawełniana szmata z długim rękawem ponad 200 złotych, sweter prawie 600, a cienka kurtka ponad. Pojebało?
Wcześniej Wiedźmin po prostu zachwycał grafiką, ogniem, światem. Było to coś, view of distance ogromny. Teraz wygląda to jak zwyczajny RPG, broniący sie tylko fabułą, co nie jest złe, ale jednak chciałbym taka true nexgen grafike + dobrą fabułę.
Aż mi się smutno zrobiło Trailer taki wfuj wypas, po prostu ciary przechodzą po plecach, a jak się patrzy na ten dzisiejszy to dno.
Nie tylko ogień odstaje, ale i cała reszta. To wygląda jak coś na pograniczu ps2-ps3 . Nawet WD aż takiego spadku nie zaliczył.Czekam na pokaz U4 jak nie zrobi na mnie wrażenia sprzedaje PS4 i zostaje przy past genach, do tego kupię WiiU. Na sprzęcie Nintendo przynajmniej będę miał hity. Może mało ich, ale za to są dopieszczone pod każdym względem.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Pół żart oczywiście, ale nie jest za ciekawie. Obniżenia grafy przy co drugim lepszym tytule nie wydaje mi się już wcale śmieszne.
Geralt:To wygląda jakby zupełnie się pozbyli cieniów i zostawili tylko te najbardziej podstawowe efekty.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Zoptymalizowany build:Wcześniejsza wersja alpha gry:Wiem, ze w grafikę się nie gra, ale gra się dzięki niej przyjemniej