Też już nie masz się do czego przyczepić ;p Serio wygląda, jakbyś mocno nie lubił cdp.
Gdybym naprawdę nie lubił CDP to bym nie zamierzał tam pracować i nie kupowałyby Wieśka 1, 2 i zaraz 3
. To dla mnie firma jak każda inna, żadna święta krowa (tych jest może kilka, ale nie u nas i na dodatek tylko dlatego, że nie słyszałem o nich jeszcze nic złego).
Naprawdę to nie jest tak, że ja do każdego materiału z Wieśka podchodzę od razu z nastawieniem negatywnym. Ba, tutaj sam początek bardzo fajnie mnie nastawił (to PEGI). Reszta jednak przypominała za bardzo GTA, nawet były wstawki humorystyczne. Do tej pory myślałem, że to taki lepszy Wiedźmin 2 ze znacznie większym światem. A tu nawet wyścigi są. Nie wiem, mi to nie pasuje do klimatu, ale zobaczymy jak to będzie w grze. W filmiku promocyjnym nie podobał mi się sposób podania zawartości gry. Jest on jednak skierowany do graczy, którzy za wiele o Wiedźminie nie słyszeli, stad też taka forma.
EDIT: O, z polskim lektorem jest lepiej, w sensie już tak nie przypomina tych materiałów z gier Rockstara
.