Bo zdjęcie tyłu jest z pudełka pc
Heheszki. Btw rozmiary promocji tj gry robią wrażenie
W końcu na marketing poszło dwa razy więcej kasy niż na produkcję...
Co to za zydowska okładka?
ps.Wiedźmin 3: Dziki Gon będzie miał pogodę inspirowaną... DriveClubem http://www.benchmark.pl/aktualnosci/wiedzmin-3-dziki-gon-bedzie-mial-pogode-inspirowana-driveclub.html
Taka obserwacja - niby w grze jest sporo elementów gore, ale przez dużą stylizację nie czuję w ogóle tego. W ogóle mam wrażenie, że strona wizualna nie supportuje w należyty sposób klimatu gry. Jest tak czysto, miejscami sterylnie, kolorowo, czasem pstrokato. Ja bym dodał jakieś efekty w post processie, aby to nieco "zabrudzić" . Jednak zaczynam bardzo tęsknić za jakością z pierwszych screenów, tam problem był znacznie mniejszy.
Zajebista reklama, bo dosłownie wszyscy chwalą efekty pogodowe w Driveclubie.
Hejt z dupy Panowie, naprawdę, grafika daje radę. Zaczekajmy na recenzje (wtorek) i pohejcimy merytorycznie.
Cytat: tytacz w Maja 09, 2015, 10:46:04 amZajebista reklama, bo dosłownie wszyscy chwalą efekty pogodowe w Driveclubie.Ja bym ostrożniej do tego podchodził, bo czy to górne ma reklamować to dolne? lolSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Czemu na pudełku wersji ps4 widnieje logo nVidia PhysX?
@Juras - linki pomyliłeś.http://www.gameondaily.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/Video-2.mp4Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczony.
Nie jestem pewien, czy juz ktos to wrzucal, ale natrafilem na jeszcze jeden oficjalny gameplay z PS4.Od 3:10
Od 3:10
Cytat: bebbop w Maja 10, 2015, 10:21:59 amOd 3:10 Poziom Red Dead Redemption
6:23 - 6:34
Dosc spory spoiler w srodku, moze nikt inny sie na niego nie wpierniczy
Cytat: windomearl w Maja 10, 2015, 19:07:50 pmDosc spory spoiler w srodku, moze nikt inny sie na niego nie wpierniczy Spoiler z tutoriala? Ja obejrzałem tylko ten fragment od 6:23 ale jakoś bym to przeżył.
Cytat: Lupi w Maja 10, 2015, 19:09:52 pmCytat: windomearl w Maja 10, 2015, 19:07:50 pmDosc spory spoiler w srodku, moze nikt inny sie na niego nie wpierniczy Spoiler z tutoriala? Ja obejrzałem tylko ten fragment od 6:23 ale jakoś bym to przeżył. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)No ja na przyklad nie wiedzialem, ze bedziemy szkolic mloda Ciri.