Dokładnie pierwszy z brzegu to to o czym pisałem - cheat odblokowujący wszystkie karty.
Napisałem dlaczego dodali te karty. Sytuacja była znana od kilku dni, CDPR wypowiedział się, że doda karty z powrotem. Co mają do tego mody? Nie każdy musi ich używać, to właśnie nie lubisz w 'master race' - możliwości wyboru? Dla każdego to samo?
Co do modów - myślisz, że dlaczego w Skyrima w 4 lata po premierze nadal gra tyle osób? Zamiast nieudolnie zadrościć modów, lepiej pisz, że chciałbyś coś takiego widzieć w wersji konsolowej.
Ale boli Castora ta niedziela wczorajsza
W przeciwieństwie do tych, co głosowali na Dudę ja od państwa nic nie chcę, potrafię o siebie zadbać. Stało się, to się stało. Myślisz, że ludzie sobie nie poradzą? Trzoda, która głosowała za pomysłami po 40mld zostanie wydymana. Lenin mówił o takich 'pożyteczni idioci'. Poza tym to jest temat o Wiedźminie, a nie o wyborach. Napisz mi coś w Różne, i tak teraz tam nie zaglądam bo się Polska katolicka rozpływa nad sobą.
Wy naprawdę zróbcie coś ze sobą, bo teraz w każdym temacie to plucie na PC i graczy pecetowych - już się Juras popisał wczoraj. Tak bardzo was boli dupa, że ktoś chce wydać więcej aby mieć (jego zdaniem) większy komfort z grania? Wasze pieniądze? Zajmijcie się kur** sobą.