Pływanie w tej grze pokazuje, że sterowanie to klasyka PCMaster Race. Geralt płynie tam, gdzie patrzy kamera. Myszką grałoby się ok, natomiast prawa gałka sprawdza się już tak sobie.
Gdzie znajde ten mityczny eliksir resetujący statsy? Na początku gry wydałem bez sensu jeden punkt i z chęcią bym go przekazał gdzie indziej
Ja profilaktycznie przestałem grać i czekam tak do 1.05
Gdzie zmieniacie fryzury Wiesława i jakim cudem el becetol jeszcze nie gra. Obok Lupiego i Jurasa był tu największym pasjonatem Inkwizycji, da faq
Drop z przeciwników znika po pierwszym reloadzie. A łódki, jakie łódki?
Cytat: Juras w Czerwca 01, 2015, 02:35:14 amDrop z przeciwników znika po pierwszym reloadzie. A łódki, jakie łódki?Już kilka godzin temu wypłynąłem na Skellige, ostatnio wróciłem do Oxenfurtu, a pod domem Skurwiela ciągle leżały dropy. Potem pojechałem do Novigradu i przy moście stała moja krzywo zaparkowana łódka, którą zostawiłem tam kilkadziesiąt godzin temu. Zresztą jak pływałem na Kłomicę na Dziady to też ciągle były tam moje poniszczone łódki z zadania z Keirą. Z innej beczki - strasznie przyzwyczaiłem się do Novigradu i przez to nie podoba mi się za bardzo na razie na Skellige. Fajne było to załatwianie spraw w mieście i czasem wypady do okolicznych miejscowości lub na stare śmieci na południe (poza Wrońcami, bo szkoda mi tam jeździć po zadaniach z Baronem). Szkoda, że na wyspy nie można pływać samemu łódką, bo może to też przez te chore loadingi.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I jak kur** mniemam, po wyłączeniu konsoli odinstalowało się pierdolone dlc???
Może Cię ignoruje?
“It will be fixed however. We are also looking into the possibility of gaining the missing XP retro-actively by the players. Can’t promise anything here though"
Już w poniedziałek deweloperzy mają wydać osobną aktualizację, której celem jest usunięcie problemu z brakiem punktów doświadczenia za zadania, z czym boryka się część graczy.