Jak dokładnie działa ten przycisk Share? Coś chyba nie do końca tak jak powinien. Mam fajną akcję w BF4 i zaraz po zabiciu kilku kolesi i rozwaleniu pojazdu wciskam Share, a tam zamiast tego filmiku, widnieje film z rundy w którą grałem z godzinę wcześniej. Dopiero po chwili dodaje się aktualny filmik, ale nie obejmuje on akcje sprzed kliknięcia Share'a tylko potem po wyjściu do menu konsoli okazuje się, że to akcja od momentu zapodania przycisku Share. Powiedzcie mi jak to zrobić żeby przesłać akcje która nas interesuje. Np. gram sobie w BF4 i mam ciekawy moment którym chcę się podzielić. Wiem, że klikając podwójnie Share zaczyna od tego momentu nagrywać, ale mnie interesuje jak udostępnić to co się działo przed chwilą, zanim go kliknąłem. Z tego co wiem to konsola automatycznie powinna nagrywać 15 minut ostatniej akcji. Ale muszę to jakoś zacząć czy konsola automatycznie to robi? Jeśli automatycznie to coś u mnie jest nie tak, bo mam jakieś losowo wrzucane fragmenty (co prawda po 15 minut mają, ale nie są to akcje po kolei tylko jakiś random).