Hmm, panowie, dziwna sprawa. Gram sobie w Wiedźmina, nagle słyszę trzykrotny sygnał i konsola wypluwa płytę. Później jeszcze z 3 razy tak popikała i nie chce łykać płyty. Ktoś wie o co chodzi?
Jak konsola chodzi to masz powtarzające się dźwięki jakby konsola chciała płytę wypluć? Jeżeli tak, to odłącz kabel zasilający, poczekaj z minute i podłącz z powrotem. I nie zapomnij, że ps4 to bazarowa zabawka.
PS4 pionowo szybciej sie nagrzewa, chodzi glosniej oraz ma problemy z napedem. Takze jesli komus zalezy by szybko uszkodzic swoja konsole to moze jej tak uzywac.
Wow, myślałem, że nikt nie używa PS4 pionowo.
Też tak myślałem, ale nie widziałem jeszcze takich rewelacji, żeby konsola grę wyłączała i płyty wypluwała z powodu przegrzania.No i poza tym, ten mechanizm podawania płyt coś tam mieli ciągle, więc chyba w tym tkwi problem.
Ale sama też sie wyłącza?
Śrubka od awaryjnego wysuwania płyty musiała się przestawić.
Cytat: andryush w Czerwca 14, 2015, 22:19:24 pmTeż tak myślałem, ale nie widziałem jeszcze takich rewelacji, żeby konsola grę wyłączała i płyty wypluwała z powodu przegrzania.No i poza tym, ten mechanizm podawania płyt coś tam mieli ciągle, więc chyba w tym tkwi problem.Próbowałeś to co pisałem, odłączyć kabel zasilania od konsoli ?
Na razie dwa razy dzisiaj mi się to przytrafiło. Jeśli chodzi o śrubkę, to dziwna sprawa, bo konsola to raczej stoi sobie spokojnie, upadków nigdy nie zaliczała.
Cytat: Lupi w Czerwca 14, 2015, 17:07:16 pmWow, myślałem, że nikt nie używa PS4 pionowo.wat? Cytat: Klosz w Czerwca 14, 2015, 17:52:48 pmPS4 pionowo szybciej sie nagrzewa, chodzi glosniej oraz ma problemy z napedem. Takze jesli komus zalezy by szybko uszkodzic swoja konsole to moze jej tak uzywac.Odpal wiedzmina i pograj 30 min w jednej i w drugiej pozycji.jakieś dane na poparcie tych rewelacji? prawa fizyki mnie nie interesują, bo wymuszony obieg powietrza rządzi się swoimi prawami.
Przez debili na ebayu/allegro. Tak czy siak, takie ceny wersji cyfrowej to śmiech.
Hi everyone. Today, we’re happy to announce that the 1TB PS4 Ultimate Player Edition launches in select Europe and PAL territories from 15th July.Offering twice the storage of the existing PS4, you’ll be able to download more of the games you love to your PS4, extend your play with more great add-on content and save and share even more of your best gaming highlights.For pricing information, check with your local retailer.
New PS4 model CUH-1200 announced. It will be shipping end of June in Japan and rest of the world later.Some of the changes are:-8% less power consumption compared to previous model-10% lighter -HDD cover is same matt finish as the rest of the bodyIt's still same 500GB HDD and same price ($399 in the US)