W sumie to poza Ni no Kuni to nic nowego, bo indyków nie liczę.
Ni no Kuni II i po temacie.
Konfa zdecydowanie bardziej dla dzieciaków niż dorosłych Playstation=NintendoZacytowałbym klapów jak byli napaleni na konfe, ale nie chcę ich drażnić na noc Dobrze, że chociaż tego Finala 7 pokazali.
Co dokładnie mówili o tym Ace Combat? Bo z trailera wynika, że jest to zwykły duży pełnoprawny tytuł AAA jak Ace Combat 6. A nie jakieś mini gówno na VR. Do tego exclusive na PS4 więc moim zdaniem dosyć spore ogłoszenie zwłaszcza dla fanów samolotów
Cytat: Mrocz w Grudnia 05, 2015, 21:16:52 pmCo dokładnie mówili o tym Ace Combat? Bo z trailera wynika, że jest to zwykły duży pełnoprawny tytuł AAA jak Ace Combat 6. A nie jakieś mini gówno na VR. Do tego exclusive na PS4 więc moim zdaniem dosyć spore ogłoszenie zwłaszcza dla fanów samolotów Pokazali go w dziale VR, graficznie tez nie robil. Zas same samoloty hmm..troche bardziej SCI-FI.
Ace Combat 7 is coming with PlayStation VR features on the way as well!
Cytat: Kyokushinman w Grudnia 05, 2015, 21:13:08 pmKonfa zdecydowanie bardziej dla dzieciaków niż dorosłych Playstation=NintendoZacytowałbym klapów jak byli napaleni na konfe, ale nie chcę ich drażnić na noc Dobrze, że chociaż tego Finala 7 pokazali.Uncharted 4 zaoral graficznie i pod wzgledem dialogow tego TR na Xone. Dobrze ze go otrzymamy za rok, ogramy jak stanieje i wyladnieje, tegi TR.
Cytat: Klosz w Grudnia 05, 2015, 21:17:44 pmCytat: Kyokushinman w Grudnia 05, 2015, 21:13:08 pmKonfa zdecydowanie bardziej dla dzieciaków niż dorosłych Playstation=NintendoZacytowałbym klapów jak byli napaleni na konfe, ale nie chcę ich drażnić na noc Dobrze, że chociaż tego Finala 7 pokazali.Uncharted 4 zaoral graficznie i pod wzgledem dialogow tego TR na Xone. Dobrze ze go otrzymamy za rok, ogramy jak stanieje i wyladnieje, tegi TR. Spokojnie, powoli bo zapłoniesz
Cytat: Kyokushinman w Grudnia 05, 2015, 21:21:13 pmCytat: Klosz w Grudnia 05, 2015, 21:17:44 pmCytat: Kyokushinman w Grudnia 05, 2015, 21:13:08 pmKonfa zdecydowanie bardziej dla dzieciaków niż dorosłych Playstation=NintendoZacytowałbym klapów jak byli napaleni na konfe, ale nie chcę ich drażnić na noc Dobrze, że chociaż tego Finala 7 pokazali.Uncharted 4 zaoral graficznie i pod wzgledem dialogow tego TR na Xone. Dobrze ze go otrzymamy za rok, ogramy jak stanieje i wyladnieje, tegi TR. Spokojnie, powoli bo zapłoniesz I am cold man.
mnie niepokoi brak żadnego trailera z TLG. Albo wyjdzie pod koniec 2016 albo przesuną na 2017.
Tak, RDR 2 w 2017:http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=14219.0
pasy dookoła, nawet emulacji z ps2 nie ogarniają, jest jeszcze szansa, że koleś coś zjebał.
Wolal bym wersje z Xbox'a, wygladala znacznie lepiej niz ta z PS2.