Boost mode ostatecznie przekonał mnie do zakupu nowej konsoli Sony. Więc tak sobie śmigam po stronkach i szukam konsoli i tej nie ma nigdzie (kilka wyjątków rozsianych po całej polsce, większość powystawowe). Brawo Sony, czar PRL!
Cytat: windomearl w Lutego 15, 2017, 09:14:34 amBoost mode ostatecznie przekonał mnie do zakupu nowej konsoli Sony. Więc tak sobie śmigam po stronkach i szukam konsoli i tej nie ma nigdzie (kilka wyjątków rozsianych po całej polsce, większość powystawowe). Brawo Sony, czar PRL!Też mnie to przekonało do zmiany, plus coraz bardziej hałasująca zwykła ps4. Ktoś ma jakieś dane kiedy dostawa do Polski ma być:>?
Najlepsza cena jest w Saturnie i Media Market około 1769 za konsole.
Nie, ale trzeba patrzeć na status bo taką też można dostać.Szczególnie z MM.Edit.Teraz właśnie sprawdzałem i w Saturnie już nie ma (wczoraj jeszcze były nówki) a w MM są do sprzedania, ale tylko z ekspozycji.
Tak jak powiedziałem w saturnie były w poniedziałek i wtorek do kupienia.Trzeba było patrzeć uważnie.Jak się pojawią znów to dam wam znać.
Cytat: Kyokushinman w Lutego 15, 2017, 16:14:37 pmTak jak powiedziałem w saturnie były w poniedziałek i wtorek do kupienia.Trzeba było patrzeć uważnie.Jak się pojawią znów to dam wam znać.Przecież Ci mówie, że patrze codziennie i potrafią kilka razy być i nie być w ciągu tego samego dnia. Dowożą na raty kilka razy dziennie?
Cytat: windomearl w Lutego 15, 2017, 16:23:11 pmCytat: Kyokushinman w Lutego 15, 2017, 16:14:37 pmTak jak powiedziałem w saturnie były w poniedziałek i wtorek do kupienia.Trzeba było patrzeć uważnie.Jak się pojawią znów to dam wam znać.Przecież Ci mówie, że patrze codziennie i potrafią kilka razy być i nie być w ciągu tego samego dnia. Dowożą na raty kilka razy dziennie?A jak będą to nie można zamówić i zobaczyć co się stanie?
Koniec konsol, konsolowcy wymieniają sprzęt jak blacharze [']
Tutaj nie ma co gadać. Kyo się myli a Windo pisze prawdę i ma rację.
Poza tym kilka osób na gorszym forum kupiło konsole i są to modele z nowego zrzutu.
Wczoraj akurat zamówiłem konsole
Jak dojdzie to zrobię foto.Zresztą na psn będę widoczny jak w Nioh napierdalam.Z tego co widzę to w statusie mam przygotowanie do wysyłki.Jak jutro do 11 nie wyślą to dzwonie się pytać co i jak.
Gdzie fotka prosiaka?
To u Sylvana? Identyczny wystrój.
Cytat: Master_666 w Lutego 17, 2017, 15:38:20 pmGdzie fotka prosiaka?
Ukanio był u mnie wczoraj.
Kyo, niech ci służy dobrze konsola. ps . W końcu moge sie napić piwa. Szykuje sie dobry Weekend z Blooodborne.
Gdzie ten rachunek? Ukanio przegląda tutoriale Photoshopa?