Dzięki Widzę, że inne sklepy też mają takie oferty, nie tylko euro. Widocznie Sony odgórnie tak ustaliło.Wersja z RDR2 jest praktycznie niedostępna (lub bez niższej ceny), więc do wyboru pozostaje zestaw z Fifą lub Pająkiem. Wolałbym zdecydowanie Pająka, ale z Fifą jest nowsza wersja konsoli, więc mam dylemat.
Na wjazd na pelnej w ps4 imo lepiej wziac pajaka.
Jest dobra oferta na niemieckim Amazonie:CytujPlayStation 4 Pro 1TB + Marvel’s Spider-Man – EUR 361,74 (1555,87 zł)Podana cena uwzględnia wysyłkę do Polski i podatek. https://www.pepper.pl/promocje/playstation-4-pro-1tb-marvels-spider-man-eur-36174-155587-z-116553Wolałbym nie mieć niemieckiej wersji konsoli, ale prześpię się z tym i jeśli jeszcze będzie na stanie, to może zamówię.
PlayStation 4 Pro 1TB + Marvel’s Spider-Man – EUR 361,74 (1555,87 zł)Podana cena uwzględnia wysyłkę do Polski i podatek.
Cytat: windomearl w Listopada 22, 2018, 12:04:46 pmNa wjazd na pelnej w ps4 imo lepiej wziac pajaka.No nie wiem, jak POK ogra teraz RDR to jeszcze się załapie na premierową gorączkę i może nie wpadnie na spoilery, których niedługo będzie multum. Spider-Man efekciarski, ale można ograć później spokojnie.
Cytat: POK w Listopada 22, 2018, 01:06:04 amJest dobra oferta na niemieckim Amazonie:CytujPlayStation 4 Pro 1TB + Marvel’s Spider-Man – EUR 361,74 (1555,87 zł)Podana cena uwzględnia wysyłkę do Polski i podatek. https://www.pepper.pl/promocje/playstation-4-pro-1tb-marvels-spider-man-eur-36174-155587-z-116553Wolałbym nie mieć niemieckiej wersji konsoli, ale prześpię się z tym i jeśli jeszcze będzie na stanie, to może zamówię. Jeśli chodzi o zakupy na Amazon.de to ja mam dobre doświadczenia. Kupiłem głośniki, które zepsuly się. Po złożeniu reklamacji przez stronę kontakt telefoniczny z polskim konsultantem miałem w ciągu 3 godzin., nowe głośniki u siebie w domu po 4 dniach. Na odesłanie zepsutych mialem 1 miesiąc, zwrócili oczywiście za kuriera.
Według najnowszych informacji w ubiegłym miesiącu konsolę Sony PlayStation 4 sprzedano w 1 624 646 egzemplarzy. Dzięki temu wyprzedziła wynik uzyskany przez Sony PlayStation 3, która rozeszła się w 86,90 milionach, ponieważ PlayStation 4 sprzedało się w 88,05 milionach sztuk.
Brać zwykłą wersję czy pro? 4K mnie nie interesuje...
Witam po długiej przerwie Planuje kupić ps4 by pograć w patch of exile i kilka najlepszych gier z tej generacji, którą całkowicie ominąłem. Brać zwykłą wersję czy pro? 4K mnie nie interesuje...
500 gb wystarczy na trochę gier?
Konto zakładane dla ps3 przenosi się na ps4?
500 gb wystarczy na trochę gier?Konto zakładane dla ps3 przenosi się na ps4?
Zamawiał ktoś z was gry ze sklepu exgames, rzetelny jest to sklep, bo mam kilka tytułów na oku a są w miarę dobrej cenie, dlatego pytam ?
Ale Ty go podłączasz jako dysk zewnętrzny konsoli ? Jak chcesz zgrać save, to wystarczy FAT32 i wejśc w sejvy i zgrać, zgrywałem na pena 4GB więc nie powinno być problemu. 250 GB sugeruje, że chciałeś dysk zewnętrzny na gry zrobić, to nie ta opcja.