(Śmieszne gałki )
Playstation Meeting Dos and Don'tshttp://www.gametrailers.com/videos/v202xq/playstation-4-playstation-meeting-dos-and-don-ts
Cytat: Mrocz w Lutego 14, 2013, 22:21:48 pm (Śmieszne gałki )
A w tym padzie to jest głośniczek? Słodki Jezusie, po jaką cholerę?
Żeby go se przykładać do ucha w rozmowach przez CODEC w MGS 5
Co to za marnujące baterię gówno się świeci z tyłu ?
Wy gadacie o padzie, a z tyłu devkit PS4 z dwoma kamerami...
Cytat: Wojtq w Lutego 14, 2013, 22:23:33 pmA w tym padzie to jest głośniczek? Słodki Jezusie, po jaką cholerę?Dla mnie to mikrofon. Będziemy mogli zdmuchiwać świeczki w grach jak w Zeldzie na DS'a. Nie wiem co wy gadacie, żę wyglada jak pad od manty. Ja widzę, że git jest - wklęsłe gałeczki i poprawione przechujowe R2/L2. Gicior.
je**c PADA. PS4 OFICJALNIE ZADNE VITY SRITY I INNE GOWNA. PE ES kur** CZTERY. KAZ DAL RADE. KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZ
Cytat: Lupi w Lutego 14, 2013, 20:17:41 pmPlaystation Meeting Dos and Don'tshttp://www.gametrailers.com/videos/v202xq/playstation-4-playstation-meeting-dos-and-don-ts"Phantom Pain is...Last Guardian!"
Bez sensu że przyciski krzyżaka tak po rozszerzane
Przecież to zdjęcie to fake. Kto normalny trzymałby devkit Wii na devkicie PS4?
Important Update: A trusted source has told IGN that this controller is real. However, our source notes that it's an early prototype. The controller, in other words, is likely to change between now and when the console launches.
Serwis IGN powołując się na anonimowych informatorów twierdzi, że zdjęcie jest prawdziwe. Widoczny na fotografii pad to jednak egzemplarz prototypowy, co oznacza, że finalna wersja może odbiegać od tego, co widzimy na obrazku. Dodatkowo źródła portalu uważają, że środek touchpada będzie można wcisnąć niczym normalny przycisk, a guziki L2 i R2 mają działać w sprężynowy sposób, tak jak triggery od kontrolera Xboksa 360. Wyjaśniła się też kwestia świecącej diody - to jest ponoć, tak jak podejrzewali nasi czytelnicy, sensor od Move'a.Redakcja IGN-u zauważyła jeszcze na padzie dodatkowy przycisk, który umieszczony jest obok touchpada — niewykluczone, że jest to guzik Share, o którym wspominało się w plotkach. Pod spodem urządzenia znajduje się jeszcze tajemniczy port. Nie wiadomo do czego on może posłużyć, ale dziennikarze twierdzą, że może to być wyjście słuchawkowe.
dziennikarze twierdzą, że może to być wyjście słuchawkowe.
Cytujdziennikarze twierdzą, że może to być wyjście słuchawkowe.Jak dla mnie, to by był wypas.
Musiałem specjalnie kupować słuchawki bezprzewodowe żeby sobie pograć w słuchawkach leżąc na kanapie. Tak podłączyłbym swoje zwykłe douszne Sennheisery do pada i normalnie grał z kanapy, bez nakładania tego całego gówna na łeb.