U mnie jakoś bez emocji... trochę nie rozumiem o co chodzi z tymi laskami. Fajne dziewczyny, a gość siada przed konsolą...
Grube. Rozpoczęli dźwiękiem z Wipeouta, potem Crash Bandicoot. DAT FEEL. Jedno mnie mierzi. Wszystkie konsole poza ps4 leżą na ziemi/dywanie. W praktyce, przy takiej ilości osób sprzęt szybko odmówiłby posłuszeństwa Czy przy okazji w 2:50 nie poznaliśmy w pełni ekranu i dźwięku startowania ps4?
pracujący po studiach
Hey all, I can tell you the music written and produced by Good Blood.
Zanim przejdziemy do Dragon's Dogma 2, to dobra informacja dla fanów DMC i Rival Schools - Itsuno chciałby wrócić do przygód Dantego tak samo jak do Rival Schools by przenieść w świat realny swoje pomysły. A co z kontynuacją Dogmy? W mojej głowie mam całą historię i setting dla kontynuacji, ale zrobienie tego nie przyjdzie łatwo. Chociaż głosy w głowie ciągle mówią "wyjdzie na PS4!" i dzieje się to nad wyraz często. Możliwość stworzenia kontynuacji ciągle rośnie (śmiech).
Odwołuję wszystko, jest w co grać, Krzysiu odkupię od Ciebie ten preorder.
Cross-Game Chat na PlayStation 4 obsłuży maksymalnie ośmiu graczy
CytujCross-Game Chat na PlayStation 4 obsłuży maksymalnie ośmiu graczy
A co, bank przyznał limit kredytowy?
Cytat: Iras w Października 22, 2013, 13:50:16 pmA co, bank przyznał limit kredytowy?Nie, mama hajs rzuciła. Ty wiesz jak to jest Irek.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Swoją drogą, często się przypierdalasz do tak mało interesującego człowieka jak ja.
Ty wiesz jak to jest Irek.