Ale serio, jak mogę zrozumieć, że ktoś narzeka na brak odtwarzania mp3, tak już robienie awantury o brak zmiany tła trochę beka.
Mnie np. nie chodzi o brak możliwości słuchania własnej muzy (chociaż w takim GTA5 jakby sobie zrobić osobną stację radiową z własną muza to fajna opcja) tylko bardziej o to, że "jest możliwosć" słuchania własnej muzy, ale tylko z jakiegoś zjebanego serwisu MU (który jest dodatkowo płatny). Gdyby nie to, to bym się w ogóle nie czepiał i by mi to totalnie zwisało. Z wypowiedzi można też zrozumieć, ze PS4 w ogóle nie odtwarza mp3, no ale chyba jest to tylko "podpunkt" do pierwszego pytania, wiec z menu będzie się dało, bo jakoś nie mogę uwierzyć żeby się tego nie dało.
No a brak stremowania z zewnętrznych źródeł filmów/muzy to w ogóle porażka. Nawet PS3 to potrafi ze świetnym PS3MediaServer. Skoro takie zajebiste są te socialfjuczery, to mogliby dać podstawowe pierdoły co telefon za 300zł potrafi. No dla mnie to żenada nawet jeślibym miał nigdy w życiu tego nie użyć. Takie rzeczy jak strim wideo, zdjęc czy cokolwiek powinien być, bo ja np często fotki z peceta wyświtlałem na tv przez wifi.
Co do braku możliwości zmiany tła - to akurat mi zwisa