Pady do PS4 są naprawdę wygodne, serio uwierzcie mi e-koledzy!
Ehh, a jednak spierdolony design
Cytat: Morfi w Listopada 13, 2013, 19:07:03 pmPady do PS4 są naprawdę wygodne, serio uwierzcie mi e-koledzy!A czy pad od X360 jest dla ciebie wygodny?
Kupił sobie, czy jak? Egzemplarz z którego było wideo dostał na 2 godziny i pojechali z nim na inny unboxing.
Widać, że przy forsie jest. Nie to co winda...
A do tego ma żonę.
Pewnie będzie się zagrywał w tego Just Dance.
Chciałbym też zwrócić uwagę na tym filmiku, jak mocno ujebany jest palcami błyszczący front, który wg niektórych ma sprzyjać ogólnemu designowi. O ile nikt raczej nie będzie bujał konsolą, tak uwalony front ps4 JEST TAKI PIĘKNY I SCHLUDNY.
Cytat: Kert w Listopada 13, 2013, 21:20:27 pmChciałbym też zwrócić uwagę na tym filmiku, jak mocno ujebany jest palcami błyszczący front, który wg niektórych ma sprzyjać ogólnemu designowi. O ile nikt raczej nie będzie bujał konsolą, tak uwalony front ps4 JEST TAKI PIĘKNY I SCHLUDNY.Ja mam pewne plany odnośnie tego frontu - zdjąć i schować do szuflady.
Pozdro
Na portalu kotaku.com przeprowadzono prosty test, który mniej więcej wyznaczył czas potrzebny na rozpoczęcie zabawy na nowej konsoli od Sony.Tekst zaczyna się przypomnieniem, że zainstalowanie 8gb GTA V na Xboxie 360 zajęło 15 minut. Niech więc 15 minut będzie naszą bazą testową. Zobaczymy co w tym czasie zrobimy na PS4.Autor testu miał 7 gier i zupełnie nową konsolę, zobaczcie ile czasu zajęło mu doprowadzenie odpalenie na niej gier.Na początek update 1.06 instalowany z dysku, w sumie 6:15 57 sekund kopiowanie danych; 10 sekund przejrzenie EULA; 4:10 przygotowanie, instalowanie i reboot systemu; pozostały czas to przeglądanie menu itd.Nie jest źle. 6 minut spędzonych na pełnej instalacji aktualizacji to przyzwoity wynik. Chodźmy jednak dalej, czas na instalacje gier. Knack: 32 sekundy. Killzone: Shadow Fall: 38 sekund Battlefield 4: 42 sekundy. Injustice: Gods Among Us: 28 sekund. Just Dance 2014: 24 sekundy. Madden 25: 23 sekundy. Assassin's Creed IV: 18 sekund.W niecałe 15 minut autor testu zainstalował 7 gier i aktualizację systemu. Trzeba przyznać, że jest to naprawdę bardzo dobry wynik.
Ja tu widzę potencjał na oficjalne akcesorium