jedyna sluszna konsole SONY - PS Vita.
Beka z preorderowców.
W 0:07 jest info, że wcześniej nieprawidłowo wyłączył konsolę. Więc albo sam zjebau, albo ją tak wyłączył, bo mu się zjebaua
Enyłej - śmieszą mnie hasła beka z preorderowców
Kiedy planujesz kupić konsolę?
Raczej sama się wyłączyła nieprawidłowo przez awarie właśnie. Dlatego zaczął filmować.
Cytat: el becetol w Listopada 16, 2013, 13:21:21 pmRaczej sama się wyłączyła nieprawidłowo przez awarie właśnie. Dlatego zaczął filmować. Masz na to jakiś dowód? Bo neogaf już nawet widział debila, który z pracującej PS4 dysk twardy wyciągnął...
Some IGN users and a few other folks online are reporting problems with their PlayStation 4 -- a mysterious, blinking red light atop the hardware. Many feared ahead of the console's launch that this "red line of death" indicated PS4's fail state, meaning the next-gen console was dead. This is not the case. Here's the deal.If you boot your PlayStation 4 and find yourself staring at an ominous red line, it means your PS4 is overheating. But don't fret -- it's not bricked, it hasn't melted, and it won't explode. The machine just needs time to cool down, so step away and try again later.
Miałem YLODa i wyglądało to identycznie w pierwszym stadium - lampka, automatyczne wyłączenie konsoli, a po włączeniu komunikat o błędnym wyłączeniu. Ale oczywiście można mówić że alert o przegrzaniu wystąpił, bo zły xbot wyciagnął dysk twardy. W końcu to bardziej prawdopodobne.
Cytat: el becetol w Listopada 16, 2013, 13:40:58 pmMiałem YLODa i wyglądało to identycznie w pierwszym stadium - lampka, automatyczne wyłączenie konsoli, a po włączeniu komunikat o błędnym wyłączeniu. Ale oczywiście można mówić że alert o przegrzaniu wystąpił, bo zły xbot wyciagnął dysk twardy. W końcu to bardziej prawdopodobne. Jedno z drugim (i trzecim) nie ma nic wspólnego. Przegrzanie to przegrzanie - nie może wystąpić chwilę po włączeniu konsoli, a luty nie utleniają się z dnia na dzień.
http://i.minus.com/ibyJBTYYiu2GL9.gif
Podobno problem (a przynajmniej większość) nie leży w sprzęcie tylko w sofcie.