Widziałem dzisiaj pierwszy raz z bliska PS4 w games. Prezentuje się tak jak na filmikach ładnie, schludnie i jest naprawdę nieduża. Miałem okazję pochodzić
trochę po menu które śmiga bardzo szybko i płynnie. Sam wygląd też jest bardzo przyjemny. Nie miałem czasu sprawdzić więcej opcji bo kolejka do najnowszej konsoli się powiększała. Typ przede mną grał w fife wszystko cacy płynnie, ostro itd. Ja sprawdziłem Knacka i rzeczywiście nie
powalił mnie na kolana. Graficznie jest średniakiem a samo sterowanie było drętwe. Widziałem też trailer KZ SF na TV 47 cali który mnie poskładał jak to
wygląda
DS4 najlepszy pad jaki trzymałem w dłoniach. Ciężar idealny, wykonanie wydaje się być porządne, R2 i L2 chodzą sprawnie po kilkudziesięciu
kliknięciach, ciężko jest coś ocenić na dłuższą metę przy graniu 15min. Nie wiedziałem, że ten ekranik na froncie pada jest również zaprojektowany jako przycisk. Światełko w ogóle nie odbijało się w tv w pomieszczeniu dobrze oświetlonym. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Widać kawał dobrej roboty.