Macie czasem tak, że podczas gry wyskakuje jakiś błąd i wywala do menu konsoli. Myślałem, że tak jest tylko w online bo w BF4 kilka razy mi się to przytrafiło (może z 5 razy), ale dzisiaj podczas gry w TR też się wysypało. Wywala jakiś błąd, jest krótki loading i pyta czy zgłosić problem do Sony.
Nie licz na to, że któryś z jełopów na forum ci napisze coś mądrego.
No jeden się już wypowiedział i nie napisał nic mądrego. Ale to normalka raczej.
Liczysz, że jak buc Twojego pokroju wszystkich naokoło wyzywa, to nikt się nie dojebie? Poziom tomasza, a to gorzej niż gimbaza ziomeczku.
Niestety Iras nie doświadczy pękniętej gumy, bo założył nakładki.
stwierdziłem, że grzybki (guma) są identyczne jak w DS3 i nic ich nie ruszy.
Pograsz miesiąc/dwa i zobaczysz, jaka "genialna" jakość jest tych gałek. Chyba, że przez ten czas odpalisz konsole ze 3 razy.
A co tu ma Sony do tego? Jakiś podwykonawca w Chinach dał ciała podczas procesu wulkanizacji/mieszania składników/ktoś przyoszczędził na utrwalaczach niczym nasi drogowcy którzy na podsypce pod autostrady zamiast granitu(czy tam innego łupka) zmielone klozety dali. To nie dotyczy wszystkich padów - wtedy rzeczywiście byłby to bubel na etapie projektu/zamówień - tylko niektórych serii.
Cytat: Maciomaniak w Lutego 03, 2014, 08:39:01 amPograsz miesiąc/dwa i zobaczysz, jaka "genialna" jakość jest tych gałek. Chyba, że przez ten czas odpalisz konsole ze 3 razy. Ty od razu zakładasz ze każdy ma wadliwe gumy w padzie?
poza tym będę miał na sprzedaż też za niedługo czarnego z zestawu z konsolą, nówka sztuka będzie.
Wczesniej miałes dzieciece jajca nie obrosniete, teraz zarosły troszke i stąd ten problem.
Myjcie czesciej rece i mniej sie po jajach drapcie.