Cytat: tytacz w Sierpnia 26, 2014, 22:07:48 pmNo własnie o to chodzi, że jak dwa razy chciałem zagrać ze znajomym to była konserwacja Nie mówię o prędkości ściągania z PSN, która jest żenująca i obraża prędkość mojego łącza.Tak ze dwa razy płakałeś, ze nie działa jak ja grałem w bf. Może to coś też mówi o twoim łączu? Przypadek?
No własnie o to chodzi, że jak dwa razy chciałem zagrać ze znajomym to była konserwacja Nie mówię o prędkości ściągania z PSN, która jest żenująca i obraża prędkość mojego łącza.
Jin grasz w gre? jak grasz to szybko pisz
Cytat: Wooyek w Sierpnia 26, 2014, 18:14:49 pmNo wiem przecie, tak sobie tylko troluje. chu** wiesz, jak zwykle. Mnie osobiście najbardziej bawi fakt, ze z forumka nikt nie gra online. Wiec skoro suko nie grasz to po ch** kłapiesz dziobem jak coś nie działa? To tak jak głosować na tuska siedząc 10 lat za granicami. Po ch** kur** JA SIE PYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No wiem przecie, tak sobie tylko troluje.
Cytat: CancerPL w Sierpnia 26, 2014, 22:04:11 pmCytat: Wooyek w Sierpnia 26, 2014, 18:14:49 pmNo wiem przecie, tak sobie tylko troluje. chu** wiesz, jak zwykle. Mnie osobiście najbardziej bawi fakt, ze z forumka nikt nie gra online. Wiec skoro suko nie grasz to po ch** kłapiesz dziobem jak coś nie działa? To tak jak głosować na tuska siedząc 10 lat za granicami. Po ch** kur** JA SIE PYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Raku zaś przylazł na forum i zapomniał zażyć leków.
Cytat: andryush w Sierpnia 26, 2014, 21:54:24 pmPowinni w nocy zaczynać i kończyć konserwację trochę po południu, żeby gejmerzy mogli sobie po pracy pograć, a nie Ale w nocy w Polsce, Stanach czy Australii?
Powinni w nocy zaczynać i kończyć konserwację trochę po południu, żeby gejmerzy mogli sobie po pracy pograć, a nie
Cytat: Ryo w Sierpnia 26, 2014, 22:19:31 pmCytat: andryush w Sierpnia 26, 2014, 21:54:24 pmPowinni w nocy zaczynać i kończyć konserwację trochę po południu, żeby gejmerzy mogli sobie po pracy pograć, a nie Ale w nocy w Polsce, Stanach czy Australii?Europa, NA, Azja, każde z osobna w odpowiednich porach.
A co z pracującymi na nocki?
#Link do YouTube niepoprawny#
Saturn jest tylko pośrednikiem, wiec wyślą go do pramu
czy na takim z 720p też wyświetli obraz
Cytat: pachu w Września 04, 2014, 12:06:25 pmczy na takim z 720p też wyświetli obraz Proponuję zakup konkurencyjnej konsoli, w natywnej wyświetlacza będzie ładniej
Serio nie łatwiej kupić te nakładki na analogi ?
Cytat: pachu w Września 04, 2014, 14:19:44 pmSerio nie łatwiej kupić te nakładki na analogi ?A nie są one paskudne i niewygodne?
P.S Faktycznie mam się cieszyć z tego, że Sony ch**owe gałki zrobiło i liżą dupę klientom - gwarancją
Cytat: pachu w Września 04, 2014, 14:30:10 pmP.S Faktycznie mam się cieszyć z tego, że Sony ch**owe gałki zrobiło i liżą dupę klientom - gwarancją napisałem chyba wyraźnie, że cieszyć się należy z tego, że sony podchodzi poważnie do sprawy, a nie że zrobiło chujowe gałki
1. Nowe gałki nie powinny się ścierać - mają zupełnie inną fakturę i na pewno są wykonane z innej gumy.2. Nakładki firmy hama wytarły się po dwóch tygodniach i wyglądały paskudnie.