A to tylko w Olsztynie? Fajna promocja, akurat się przymierzam do kupna konsoli. Chociaż nie wiem, czy może lepiej warto poczekać na świąteczny okres, albo nowy model konsoli.
i kilku innych gierek
Szkoda, że w Krakowie i w Katowicach takiej promocji nie było bo bym na bank brał.
Cytuji kilku innych gierekKupować konsolę dla starego kotleta i kilku innych gierek. Dobry wybór.
Cytat: Devilek w Września 04, 2014, 17:48:03 pmSzkoda, że w Krakowie i w Katowicach takiej promocji nie było bo bym na bank brał.Była, tak jakby. Niecały tydzień temu wrzucałem w temacie promocji info, że w krakowskim MM był zestaw z TLoU Remaster za 1600 zł. Ładnego kotleta z ps3 mogłeś puścić w obieg i cena samej konsoli wychodzi w okolicach ww. promo.
XO nie uciągnie BF4 w 900p więc biorę jednak tego szrota od Sony Dla BF4 i może jeszcze kilku innych gierek.)
Czterdziesta ósma wersja Minecrafta (czyt. kupiona pewnie przez jakieś 1000 osób) spowodowała problemy z PSN
Gra zajmuje 250MB. Jak takie gówno zajebało PSN to przy Destiny PSN wybuchnie.
Skoro przy becie siadło, to przy fullu error na miesiąc.
Cytat: tytacz w Września 04, 2014, 23:26:26 pmGra zajmuje 250MB. Jak takie gówno zajebało PSN to przy Destiny PSN wybuchnie.A co do rzeczy ma wielkość gry?
Cytat: Ryo w Września 04, 2014, 23:28:16 pmSkoro przy becie siadło, to przy fullu error na miesiąc.Beta była darmo i mógł grać praktycznie każdy kto chciał. Fulla kupi mniej osób.
Do bety był potrzeby kod. Uważam, że fulla kupi więcej osób niż grało w betę. Sam znam takich to nie grali w alphę, betę, a po fulla lecą do sklepu na premierę.
PS. Minecraft na konsolach się sprzedał lepiej niż na PC http://www.gamespot.com/articles/minecraft-console-sales-pass-pc-series-nears-54-million-copies-sold/1100-6420724/
Nie jeden dzień, bo grałem w otwartą betę przez kilka wieczorów. Co najmniej jeden weekend/tydzień (tego drugiego nie jestem pewien) beta była dostępna dla wszystkich.
On July 24, 2014, Bungie opened the Beta for free download to all players on all platforms, with no code redemption necessary.[9] The Beta officially closed on July 27 at 6:30pm PDT.[8][10]
Cytat: el becetol w Września 04, 2014, 23:29:56 pmPS. Minecraft na konsolach się sprzedał lepiej niż na PC http://www.gamespot.com/articles/minecraft-console-sales-pass-pc-series-nears-54-million-copies-sold/1100-6420724/Nie mogę zrozumieć fenomenu tej gierki.