Są na to jakieś rady czy zgłaszać od razu na gwarancji?
Panowie, po najnowszej aktualizacji napęd w mojej ps4 zaczął nieźle rzęzić. Są na to jakieś rady czy zgłaszać od razu na gwarancji?
bo przecież konsola nie wykonuje żadnych skomplikowanych graficznych operacji
Cytat: andryush w Listopada 24, 2014, 13:34:19 pmbo przecież konsola nie wykonuje żadnych skomplikowanych graficznych operacjiSkąd taki pomysł? Czy czasem gra nie działa dalej w tle tak jak działała a menu jest dodatkowym obiążeniem?
Ja tak mam głównie jak driveclub jest w tle.
bo renderowane jest tylko to co widać na ekranie
Cytat: andryush w Listopada 24, 2014, 19:23:01 pmbo renderowane jest tylko to co widać na ekranieNo i tak jest, renderowane jest to co w danej chwili jest na ekranie. To co jest obciążone to pamięć i CPU. Może jest coś jeszcze, nie jestem pewny. Co do problemu - nie jestem pewny, bo ostatnio gram sporo na słuchawkach, ale miałem wrażenie, że konsola głośniej pracuje. Dziś sprawdzę.
Skoro wcześniej tak nie pracował, to oczywiście można napisać, że chodzi za głośno. Należy mieć też na uwadze, że PS4 ma APU, więc wszystko jest w jednym miejscu. Zgaduje, że nie ma wielkiego znaczenia co jest bardziej obciążone, CPU, czy GPU.
Szkoda, że to raczej niemożliwe, bo osoba odpowiedzialna za DMC DMC3 pracuje w Platinum.
Może Capcom wskrzesi Onimushę.
Jest gdzieś na tej konsoli opcja "połącz się z siecią"? albo "sprawdź połączenie z siecią"?
Kumpel kupił gałki od szrotowego pada i chce, żebym mu wymienił w dualu.
Iras jest złotą rączką w towarzystwie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cytat: svonston w Listopada 27, 2014, 17:08:40 pmIras jest złotą rączką w towarzystwie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Nikt tak profesjonalnie gałki nie zrobi.