Zainstalowałem ten theme z okazji 20 urodzin PS i nie ma w nim dźwięku jak przeskakuję po ikonach. Tak ma być?
FINAL FANTASY X / X-2 HD REMASTER COMING TO PS4http://uk.ign.com/articles/2014/12/09/final-fantasy-x-x-2-hd-remaster-coming-to-ps4
Sony video suggests PS4 friend notifications coming soon
CytujSony video suggests PS4 friend notifications coming soon
Znajomi z listy z PS3 przechodzą do znajomków w PS4 czy będę musiał wszystkich dodawać ręcznie?
Właśnie powinien być podział tych wiadomości - ja chcę np. widzieć komunikaty o nowej wiadomości, albo zaproszeniu do gry. Natomiast to ze ktoś z listy włączył konsole albo dołączył do imprezy mnie nie obchodzi.
Cytat: el becetol w Grudnia 12, 2014, 10:12:24 amWłaśnie powinien być podział tych wiadomości - ja chcę np. widzieć komunikaty o nowej wiadomości, albo zaproszeniu do gry. Natomiast to ze ktoś z listy włączył konsole albo dołączył do imprezy mnie nie obchodzi.Moszna przeciez tak zrobić. A nie przyłazić nie proszonym do party i pierolić ze pan Cancer zaprosił. Ludzie ogarnijcie sie.
U mnie wyskakuje, że ktoś dołączył do imprezy... Musze to też wyłączyć.
Cytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:09:30 amU mnie wyskakuje, że ktoś dołączył do imprezy... Musze to też wyłączyć.Ja do dzisiaj nie wiem o co w tym chodzi nawet. Na Xboxie to było tak, że w cokolwiek się nie grało to od razu po włączeniu pierwszą czynnością było dodanie się do party, żeby gadać z ludźmi grającymi w różne gry lub tą samą. Na PS4 gram, widzę że np. Patosław dołącza do party, ale go nie słyszę i nic się nie dzieje xd
Sonowska myśl software'owa, nic nie działa tak jak powinno.
To, to chyba jest wina gry, nie naprawili tego w ostatniej łatce? była jakaś kilka dni temu. Myślałem, że to ogarną.
Tylko to sie dzieje nawet jak nie mam żadnej imprezy i w żadnej nie uczestniczę.