Juras, sięgnąłeś dna i dalej walisz tępym łbem. Współczuję kompleksów
Ciulu to chyba do ciebie mama mówi jak za długo w kiblu siedisz (bo dobrze kojarzę, jesteś jednym z tych forumowych wygrywów co to dalej na garnuszku rodziców grubo po 25 roku życia siedzą? ). Niech że ktoś da przynajmniej osta tej ostoi intelektu.
No ja zacząłem wyzwiska:CytujJuras, sięgnąłeś dna i dalej walisz tępym łbem. Współczuję kompleksów I prywatę:CytujCiulu to chyba do ciebie mama mówi jak za długo w kiblu siedisz (bo dobrze kojarzę, jesteś jednym z tych forumowych wygrywów co to dalej na garnuszku rodziców grubo po 25 roku życia siedzą? ). Niech że ktoś da przynajmniej osta tej ostoi intelektu.Jeszcze kur** bezczelnie o osta dla mnie żebrze, niepojęte chamstwo.
Prawilnie przypominam, że ostów i banów u nas nie ma. Kontynuujcie.
sylvanoleszkemasterem
Cytujsylvanoleszkemasteremhmm, co ja tu robie w tym towarzystwie?
Dla mnie koniec offtopa.
Krótka piłka - jesteś xellem z forum nikogo czy nie?
Cytat: Xell w Kwietnia 21, 2015, 17:14:38 pmDla mnie koniec offtopa.Cytat: Iras w Kwietnia 21, 2015, 17:08:35 pmKrótka piłka - jesteś xellem z forum nikogo czy nie?
Hehe, przynajmniej widać, ze cebulowanie z kontami się nie opłaca. Już lepiej kupić używkę i sprzedać zaraz po przejściu. Wyjdzie się na tym lepiej niż 100zł/2miechy.
Ciekawe czy sejwy mi na chmurę wrzuca, czy też tylko dla picu to napisali w reklamie PS Plus.
Rzecz w tym, ze nawet go nie było na liście pobierania. Ręcznie musiałem sprawdzać dostępność aktualizacji. U Ciebie działa normalnie? Ciekawe czy sejwy mi na chmurę wrzuca, czy też tylko dla picu to napisali w reklamie PS Plus.
Cytat: andryush w Kwietnia 26, 2015, 13:27:52 pmRzecz w tym, ze nawet go nie było na liście pobierania. Ręcznie musiałem sprawdzać dostępność aktualizacji. U Ciebie działa normalnie? Ciekawe czy sejwy mi na chmurę wrzuca, czy też tylko dla picu to napisali w reklamie PS Plus.działa, nawet bylismy na party/imprezie chyba jak pobierało ta łatke. ? pamietam coś ze narzekałem na bf?wysyłanie sejwów działa kiedy konsola uspiona lub jak sam recznie zrobisz.
Mam i ja! W razie chęci sprzedaży takiej konsoli z cyfrowymi grami, musiałbym zostawić na niej swoje konto?
Jaka wg was będzie rozsądna cena za konto, z którego można pobrać P.T.? 50, 60, a może 80 złotych?
Pytanie chyba jasno sformułowałem, nie?