Cytat: Lupi w Maja 22, 2013, 11:36:52 amDaliby jakiś większy montaż z multi. Wiadomka, że wszyscy na to czekają.Stawiam, że będzie na E3.
Daliby jakiś większy montaż z multi. Wiadomka, że wszyscy na to czekają.
Ciekawe, czy każdy będzie można rozwalić.
Co to był za tryb?
Jak dla mnie jakaś misja multi, choć przeciwnikiem było chyba CPU.
Ale walący się budynek w milti to mistrzostwo! Ciekawe, czy każdy będzie można rozwalić.
Jest to na co wszyscy czekali - czyli w pełni zniszczalne otoczenie
Cytat: Magiq w Czerwca 11, 2013, 01:25:19 amJest to na co wszyscy czekali - czyli w pełni zniszczalne otoczenie W którym miejscu?Toć ten budynek = maszt na caspianie.
Akurat masz na kaspie może kazdy wysadzić.
Cytat: CancerPL w Czerwca 11, 2013, 12:37:50 pmAkurat masz na kaspie może kazdy wysadzić.A to nie jest tak, że on się sam obala dopiero pod koniec CQ?
A ta dziura pod ulicą wysadzona ładunkiem to co ?
Ja wam mówię wszystko się będzie walić
Cytat: CancerPL w Czerwca 11, 2013, 12:37:50 pmAkurat masz na kaspie może kazdy wysadzić. Cancer tyle grasz i taki niedoinformowany. Ze wstydu powinieneś oddać 70 poziom generała. Wstyd.
Z okazji targów Electronic Entertainment Expo w skrócie „E3″, udostępniony został całkowicie ZA DARMO, drugi, oficjalny dodatek do Battlefield 3 o nazwie Close Quarters.
Dla mnie chyba najlepszy jest właśnie CQ.
Zmieniono także podejście do cichego zabijania. Jeśli uda nam się dostrzec przeciwnika z nożem, będziemy mogli wykonać szybki kontratak, samemu wychodząc zwycięsko z potyczki w walce wręcz.