Ja mam 30mb przez wifi i lagi trafiają sie bardzo rzadko. Może raz na 15 meczy widze gościa w którego strzelam a on nagle pojawia sie po kilku sekundach pare metrów dalej. Ale to są pojedynczy gracze, także wina pewnie leży po ich stronie, skoro wszystko inne dobrze śmiga.
Nie pytam jak grać tylko pytam czemu jedna klasa jest aż tyle lepsza od pozostałych?
Ale w jakim sensie lepsza? Punktów można zebrać równie dużo grając assaultem albo scautem. Wiem bo grając obiema tymi klasami też często byłem pierwszy na liście.
Assault ma zdecydowanie najlepsze bronie do starć. Nie dość, że są precyzyjne i szybkostrzelne to jeszcze sie błyskawicznie przeładowują. No i tarcza też pozwala wykończyć nawet kilku wrogów na raz, mimo że sie im weszło pod celownik.
Bronie supporta są mocniejsze, ale trzeba skilla żeby nimi dobrze grać. Bo nie dość że wolno strzelają to jeszcze mają mega rozrzut i przeładowanie trwa wieczność.
No a scout to już zupełnie inna bajka, bo wymaga całkowicie innego podejścia. Grałem tą klasą jako ostatnią i dużo czasu mi zajęło przestawienie się. Część broni pozwala na zabicie jednym strzałem, można błyskawicznie sie teleportować kiedy ktoś atakuje. No i cloak, którego bardzo trudno wykryć jeśli ktoś się wolno porusza.
Tak więc moim zdaniem żadna z klas nie jest lepsza od pozostałych. Najłatwiej nabija sie punkty supportem, ale bez wprawy często sie ginie tą klasą. Inne klasy mają dokładnie odwrotnie, ale koniec końców wszystkie są równie mocne.
Nie wiadomo kiedy?
Podobno datę podadzą very soon.