Też tak robiłem i widziałem cwaniaków jak tak robili
Na Iglicy jest też dobry spot przy podkładaniu bomb, tam obok nich na tych kontenerach. Normalnie z dołu nie da sie na nie wejśc, ale od góry z balkonu jak sie skoczy to wieżyczke można tam postawić i to jest zajebisty spot do nabijania nią killi, bo mało kto wie jak tam wejść.
Grałem też trochę meczy z naprawdę ogarniętymi teamami, jak i przeciwko takim, to support w takiej ekipie wie jak sie zachowywać, bo często taki miał dopięte do broni ładunki do rozwalania na strzała dronów i wieżyczek. Naprawdę pro. Ogólnie to jestem zadowolony zajebiście, bo często zdarza mi sie być w pierwszej trójce na mapie
Wbijanie platyny urozmaicą mi te dwie mapki, które się za niedługo pojawią, to będzie trochę rozkmniniania nowych spotów. Rozwala mnie też ogólnie ile jeszcze jest tajnych przejść w tych mapach często, o których sie nie wie. Wczoraj odkryłem ukryty skrót na mapie przepaść o którym nie wiedziałem w ogóle wcześniej, a często obok niego przebiegałem
.
Jest też jakieś urozmaicenie, bo od kumpla dostałem kodzik, gdzie były trzy skórki do dronów i jedna ekstra egzekucja (wciskanie butem twarzy przeciwnika do ziemi), to jest lans na mapie
O takie (używam tej pierwszej):