Szczególnie, że na premierę Szóstka jest produktem dopracowanym, kompletnym, spełniającym standardy nowej generacji - świetna grafika + fHD+60k/s kombo.
- brak zmiennej pory dnia
- brak zmiennej pogody
- deszcz i noc zaledwie na kilku torach
- grafa gorsza od DC , pCARS, a nawet ostatniego F1
Faktycznie kompletna, dopracowana i w ogóle och i ach.
Postaram się o jeden akapit*, byś problemu nie miał i by chęci cię nie opuściły. Każdy ma odmienny gust, Iras. Przez lata pojawiały się gry, które tego nie miały, ba, nawet uszkodzeń niektóre nie posiadają i sa wspaniałe. I tak od czasu PSX (z genialnym GT pierwszym na czele). Jasne, duch czasu. Ale BP i Szift tego też nie maja, a dla mnie to 10/10, gdyż frajda przez nie generowana była OGROMNA i grałem dzień w dzień po kilka godzin. A teraz kupiłem takiego Metala przed premiera, raz był w konsoli, czy tam dwa i leży na półce (wiem, inny typ gry, ale wierzę w twoją inteligencję, że rozumiesz).
Równie dobrze fan GT może napisać "DC i Forza do klopa, bo nie ma 4ro cyfrowej liczby samochodów", a nowe N4S, można szlamem oblać, z braku widoku z deski rozdzielczej.
Mnie nie trawisz i nie szanujesz, może wymień poglady z becetem.
Płacisz za grę 4-pięć Kazimierzy, ma byc dopracowana i grywalna, a nie łatana i usprawniana przez kilka(nascie) miesięcy.
I wg mnie, nie jest to nieciekawa grafika:
By nie było, DC na chwile obecna - gra plus PS za ok 96zł, to coś co polecę każdemu. Piekny pokaz mocy, świetna gra. Ale na premierę zasłużone 7/10 i to przy dobrych wiatrach.
* no nie udało się
Mi w DC brakuje tras miejskich.
To jak już tak dłubią w kodzie gry, to ja sobie kilka rajdów WRC życzę - jak GT.