Co za cymbały. Szkoda, że DC jest ulepszane, zamiast co roku wydawać tą samą grę + te rzeczy co dodają raz na miesiąc. Wtedy te boty/głąby (można zamiennie) może by przestały gadać głupot.
To dlaczego takie From nie wydało jednej gry i dodają raz na kwartał jakiś świat....
Na cóż wydawać co roku nową pi łkę za ponad 4 Kazimierze, jak można robić przecież Fifa vesrion 4469
Ale oczywiście jak wyszło SF4, SSF4, SF4AE, USF4 to #rak branży bo zdzierają
Mnie nie przeszkadza ulepszanie DC. Jestem w stanie rację prartsowi i Mroczowi przyznać. Mamy te grę, miło włączyć co jakiś czas i widzieć ile tam dobra.
Sam kupiłem ją na premierę. Pograłem kilka dni, 7/10 i półka. Po miesiącu podziwiałem deszcz i znakomicie się w trybie zdjęć bawiłem. To obniżenie/podwyższenie poziomu trudności jest ok, ale nie dajmy się zwariować.
Wiele osób, które kupiło na premierę DC, chciało pograć, znakomicie się pobawić i sprzedać grę. Tak zrobiło, a teraz okazuje się, ze gra z 7/10 nagle stała się czymś w okolicy 9/10, bo ktoś sobie ja wspiera.
A z siebie już takiej cebuli nie rób. Markowe szaliki kupujesz, na Breitling z rozrzewnieniem patrzysz, a przeszkadza ci kilka Kazimierzy na grę którą lubisz.