Coś to pachnie ściemą na miarę Kinecta na E3. Początek rzeczywiście idealnie odwzorowany, a w 2/3 filmiku wszystko rozjechane gość sobie, a gra sobie, czyli haft gwarantowany. No ale na koniec znowu mamy idealne zgranie....hmmmmm
bez obawy. "wszystko" nie będzie pod vr
No nie wiem czy w montażu, skoro są momenty gdzie gość trafia idealnie w to co dzieje się na filmiku, a są i takie gdzie w ogóle to nie trzyma się jedno drugiego.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Smutno mi za tych ludzi, którym jest niedobrze po VR/3D. Całe szczęście ja nie mam żadnego problemu z błędnikiem.
Cytat: Master_666 w Sierpnia 19, 2016, 14:19:00 pmSmutno mi za tych ludzi, którym jest niedobrze po VR/3D. Całe szczęście ja nie mam żadnego problemu z błędnikiem.Jedno pytanie. Testowałem jakieś vr?
Cytat: windomearl w Sierpnia 20, 2016, 09:09:33 amCytat: Master_666 w Sierpnia 19, 2016, 14:19:00 pmSmutno mi za tych ludzi, którym jest niedobrze po VR/3D. Całe szczęście ja nie mam żadnego problemu z błędnikiem.Jedno pytanie. Testowałem jakieś vr?Samsungowe pierdoły. Przynajmniej pikselozy nie było jak w vr Sony. W oculusy/htc vive/sonyvr niestety nie miałem na głowie
Używam oculusa i vive prawie codziennie i jest to cholernie męczące przy sesjach dłuższych niż 15 minut.
Ale są i cięcia, szkoda, że w deszczu nie pojeździmy, to byłaby moc
No może trochę się zagalopowałem. Ale info o aktualizacji do DC nie ma :C
Cytat: Mnichu w Sierpnia 20, 2016, 15:22:43 pmUżywam oculusa i vive prawie codziennie i jest to cholernie męczące przy sesjach dłuższych niż 15 minut.To jest postęp. Stare vr, które używało się jako "zminiaturyzowany" telewizor na głowę 5 minut bez oczopląsu to maksimum
http://www.ppe.pl/news/46460/sony-potwierdzilo-premiere-driveclub-vr-znamy-rowniez-cene-gry.htmlNo ładnie Driveclub wersja VR za jedyne 172 złote, tym samym mamy pierwszy remaster gry z PS4 na PS4. Czekamy teraz na TLoU Remastered VR za jedyne 200 i lecimy z kolejnymi tytułami
RakStation
na początek powinno być dużo "contentu", najlepiej za free/prawie darmo.
Konkurencja by wydała Driveclub 2, dając to samo + VR i nikt by się nie czepiał.Zresztą, jeśli będą wszystkie DLC + Driveclub Moto to według spoko cena i warto.