I teraz ktoś bez dostępu do sieci kupuje Drajwkrap, włącza sobie w opcjach "burza" i ....
Abstrahując jaka to głupota wydawać tak niekompletny produkt.
Jezu co za głupi argument..
Na pewno mniejsza głupota niż kupowanie nextgenowej konsoli i gry z silnym aspektem społecznościowym bez dostępu do neta.
Każda gra jest wtedy wybrakowana bo nie ma chociażby multiplayera i wyzwań czy innych rodzajów aktywności sieciowej.
Zresztą ja pier**le żyjemy w XXI wieku... Kto teraz nie ma dostępu do neta? Chyba na totalnym odludziu, ale tam w gierki nie grają raczej a jak grają to w jakąś gierkę na blachy sprzed 10 lat...
Daj spokój. Dostęp do internetu ma wielu graczy, to fakt, ale nie każdy jest graczem tego kalibru, by się bawić grając przez sieć. jasne, ty z BoBaN'em możesz się na e-randkę umówić, jednak on line nie jest obligatoryjne dla każdego grającego, nawet z dostępem do sieci.
Jestem święcie przekonany, że mój kuzyn, który lubi gry wyścigowe, kompletnie zaneguje zabawę wieloosobową, podobnie jak uczynił to w przypadku takiego Kz - z braku chęci, czasu, et cetera.
Deszcz jeszcze mu konsola ściągnie, ale nie będzie się patyczkował jakoś wybitnie.
Sylvan pooglądaj sobie krótkie intra z tras przed samym wyścigiem. Pokaż mi coś takiego w NFS. Tyle w temacie dla mnie jeśli chodzi o otoczenie.
Oglądałem. Po kilku zacząłem je wyłączać. Graficzna bieda. Nie prowokuje, nie chce się sprzeczać. Aż włączę sobie na 16 min. Rywali, a później będę grał w DC i sobie przyrównam na świeżo.
Jednak te trasy przypominały mi jakiegoś starego ś.p. Colina. Juras swego czasu, gdy oceniłem graficznie
Dark Souls IIna 6/10, zasugerował bym dobry tv. kupił. Cóz, jezeli Szarp za 4.4k jest słaby, to ciekawe jak większość graczy by ją oceniła.
Ale nic to, zakupiłem wyższy model UE za 6.9k i jakoś piękniej nie było
Na jakośc wyświetlanego obrazu nie mam co narzekać, oczy też mam dobre. Mam niemal każde liczące się gry tego typu wydane od lat - od każdego N4S, poprzez DiRT'y, GT, Burnouty, FC.... Jedne się prezentowały lepiej, inne gorzej. Ale uderzenia DC nie przyniósł na miarę nowej generacji, jak
Second Son,
Shadow Fall, TAK MI SORRY.
Następny post jednakowoż spłodzę tu, jak pogram sobie kilka godzin. To będzie taki drugi rzut na taśme. Obecnie zdania nie zmieniam, wstępnie:
7/10 - grafika;
9/10 - audio;
8/10 - grywalność;
7/10 - ocena wstępna.
Nudzi mnie to przegadywanie, idę sobie wrzucić zdjęcia do moich ulubionych tematów.