U mnie to tak wygląda:
Za każdym razem. Jeszcze jak zwierze musiałem telefonem nagrywać bo Sony sprytnie wyłącza nagrywanie i uniemożliwia robienie skrinów jak wyskakuje jakiś błąd.
Potwierdzam. Konsola nówka, kilkanaście godzin pracy ma na koncie, wszystko czyściutkie i świeżutkie. Założyłem swoje konto, płyta z grą do konsoli i jazda. Dwa razy miałem dokładnie ten sam błąd, zaraz po zakończeniu zawodów. Podejrzewam jakieś problemy z wysyłaniem wyników na serwer albo ich pobieraniem (żeby po zawodach mieć aktualny ranking na ekranie).
Zwierza z telefonem udawać nie musiałem, razem z raportem o błędzie konsola umożliwiła dołączenie nagrania wideo z całym "zajściem".
Poszły invajty chlopaki
Przyjęte, parę punktów dla klubu wbiłem.
A ma ktoś z Was chociaż Bravie?
W sobotę podłączyłem kierę na testy, które miały dać odpowiedź czy brać wheelstand pro czy nie a w niedzielę... (prawie) skończyłem grę.
Trzy dni i po DriveClub (wliczając zaliczkowo dzisiejszy wieczór). Zostały mi na ostatniej karcie jeden drift i ostatnie mistrzostwa, cała reszta max "ogwiazdkowana". Na dłużej zatrzymały mnie tylko "Venom Hot Lap", które rzeczywiście okazały się być zdecydowanie najtrudniejszymi zawodami. Reszta szla z marszu, także super wyników na rankingach nie zostawiłem. I teraz nie wiem, czy jest sens z tym wheelstand pro, skoro GT7 będzie dopiero za 2 lata kazopolifoniczne czyli za 4 nasze.
Wracam do PS3