Ale wkur**ć pół forum potrafi.
Watpie, zebys pisal, ze mecze gdybym podniecal sie ostro tymi tytulami i grafika o ktorej mowa. Ale jak ktos ostro siadl na gry startowe PS4 i pisze jak jest na forum ps3only.pl to juz meczy.
Cytat: RaiAlien w Maja 10, 2013, 08:58:06 amWatpie, zebys pisal, ze mecze gdybym podniecal sie ostro tymi tytulami i grafika o ktorej mowa. Ale jak ktos ostro siadl na gry startowe PS4 i pisze jak jest na forum ps3only.pl to juz meczy. Pokaż mi ładniejsze gry na blachę.
Cytat: Iras w Maja 10, 2013, 10:16:11 amCytat: RaiAlien w Maja 10, 2013, 08:58:06 amWatpie, zebys pisal, ze mecze gdybym podniecal sie ostro tymi tytulami i grafika o ktorej mowa. Ale jak ktos ostro siadl na gry startowe PS4 i pisze jak jest na forum ps3only.pl to juz meczy. Pokaż mi ładniejsze gry na blachę.
Od czego? Dwoch pierwszych czesci Infamous? Zarty sobie robisz? Far Cry 3.
Cytat: sieq w Maja 10, 2013, 10:14:21 amwyślij mi link do gameplayu bo nie widziałem jeszcze...to ma do tego że ledwo cokolwiek pokazali Ty już to jedziesz a dwójka względem jedynki miała ogromny przeskok graficzny tylko grając na youtube tego nie zauważyłeśnie jeden blacharz zachwycał się u mnie I2 a Ty bracie gówno widziałeś i bzdury klepieszPomyliles mnie z kims innym tutaj Nigdy nie porownywalem grafiki pierwszej czesci wzgledem drugiej - gdyz nie gralem
wyślij mi link do gameplayu bo nie widziałem jeszcze...to ma do tego że ledwo cokolwiek pokazali Ty już to jedziesz a dwójka względem jedynki miała ogromny przeskok graficzny tylko grając na youtube tego nie zauważyłeśnie jeden blacharz zachwycał się u mnie I2 a Ty bracie gówno widziałeś i bzdury klepiesz
Cytat: inż. windomearl w Maja 10, 2013, 12:41:34 pmFar Cry 3 jest również na konsole imbecylu.To obadaj co napisalem nad Twoim postem. Imbecyl? Zachowujesz sie jak polamany inzynierze.
Far Cry 3 jest również na konsole imbecylu.
To jezd jeden z przykladow ladniejszej gry od tytulow startowych na PS4
Z tego co pokazali, to ten Infamous wygląda jak CGI, które za czasów PS3 stylizowano na grafikę z silnika na którym śmiga gra... Nie mogę tylko przykładu podać, mam go gdzieś na końcu języka... Rsistance?!
Ej, no weź kup
7=?
Urwie jak wejdziemy na jakiś budynek i zobaczymy wielkość miasta
Szkoda tylko, że YT chodzi od kilku dni jak gówno. Nic nie da się obejrzeć. Non stop przycina i nie chce buforować.