Misje z cole's legacy, są oznaczone na mapie wykrzyknikiem. Ale jeśli dobrze pamiętam, trzeba mieć wyczyszczone z D.U.P poszczególne dzielnice żeby mieć dostęp do tych misji.
Dosyć długo wczoraj pograłem i mam już wymaksowaną moc dymu. Gra jest naprawdę świetna i byłem naprawdę zaskoczony epickością niektórych walk. To co pokazano na trailerach jest niczym w porównaniu do tego co dzieje się od pierwszej walki z bossem. Zresztą od tej walki zaczyna się robić bardzo ciekawie. Poziom trudności znacząco wzrasta, oprawa graficzna też dostaje wtedy jeszcze większego kopa i walki stają się znacznie bardziej taktyczne i wymagające. Nie wiem czy grając Colem, bez dashowania, bym sobie poradził, a gram na normalu
Szacun, że nie pokazano tego w trailerach.
Kończąc granie natrafiłem na tak dziwnego przeciwnika, że aż mnie zatkało, zupełnie nie spodziewałem się czegoś takiego w grze. Delsin też stał zamurowany z wyrazem wtf na twarzy
Wracając do dlc z colem. To tylko pare krótkich misji niewiele tak naprawdę wyjaśniających. Liczyłem na coś więcej, ale jako dodatek do preordera - spoko. Po przejściu dostaje sie dodatkowe kurtki.
BTW. Super atak neonu rządzi