Londek, błagam Cię. Wiemy, że kupujesz Xzł0ma, ale przestań się kompromitować i na siłę przypierdalać do PS4 jeśli chodzi o rozdzielczość i FPS, bo to Twoja najukochańsza konsola będzie miała najbardziej gównianie wyglądające multiplatformy, a na Twoim wielkim TV (zakładam że pracując w Anglii to stać Cię na jakiś duży, porządny TV) gry będą wyglądały jak kaszana w porównaniu do natywnego 1080p na PS4. Pogódź się z tym, a nie wyciągaj jakiś pojedynczy cytacik.
LOL, mozesz mi wyjasnic w jaki sposob ja sie kompromituje...jest OK, ze niektorzy wytykaja, kazda najmniejsza wade XOne, nieraz z dupy (nawet nie do technicznej strony gier), ale jak ja wspomne, ze cos jest nie tak z wersja gry na PS4 to sie oburzasz? To jest forum dyskusynje, mam prawo wyrazac swoja opinie, tym baridzej, ze to imo. jest wazne info, a ty jak zwykle zamiast jakiejs konkretnej odpowiedzi zasmiecasz temat postami "z dupy".
I nie jest powiedziane, ze zakupie XOne przed PS4, ale poki co obie konsole slabo wypadaja.
XOne widocznie jest zbyt slaby na 1080p@60fps, ale PS4 tez nie jest takie uber mocne. IMO, obie konsole na starcie zawodza, liczylem, ze w nowej generacji 1080@60fps bedzie standardem, niestety obie konsole poki co zawodza.
btw. jeszcze dorzuc, ze jestem kryminalista, tak jak do kazdego innego postu kiedy mi odpowiadasz (brakuje ci argumentow i dlatego wyskakujesz z osobistymi podjazdami - ja to rozumie).