A mnie GT6 tylko przekonuje, że mogę sprzedać PS3 i nie będzie czego żałować. Chętnie pograłbym online z innymi, ale GT6 zapowiada się bardziej na DLC niż na pełny tytuł. Spodziewałem się, że dojebią torami (bardzo liczyłem na tor z Macau GP), ale niestety się przeliczyłem. Gdzie są sławne tory z poprzednich części? Gdzie Donington Park, Brands Hatch czy genialny Bathurst z realnych torów? Liczyłem w GT6 na wyraźny podział klas wyścigowych, bo w GT5 mamy misz-masz wrzucony do jednego wora. Chciałbym wiedzieć konkretne klasy, konkretnie podzielone z osobnymi ligami i licencjami. Do tego w każdej klasie powinni oddać auta dokładnie takie jakie tam się ścigają, co do sztuki. Spoko, GT6 i tak pewnie będzie świetnym tytułem, ale nie będzie mocnym jebnięciem jakiego oczekuję. Dlatego jeśli ma pojawić się wersja na PS4, to pewnie kiedyś ją kupię. Nie ukrywam jednak, że bardziej czekam na Gran Turismo tworzone już kompletnie na PS4 i liczę, że dostanę w dużej mierze to czego oczekuję od ekipy PD.