pytanie czy w dobie tak czasochłonnego opracowywania zawartości do gry chcesz żeby Kazu wysyłał ekipę za grube dolary do NASA (chociaż wydaje mi się że ten łazik pozostał na księżycu ale mogę się mylić) gdzie ekipa będzie zbierała dane do gry, a następnie przez wiele godzin ekipa będzie przygotowywała model auta wraz z modelem jazdy? a wszystko po to żeby ten pojazd potraktowany jako ciekawostka został przez część osób sprawdzony a potem wyśmiany i zapomniany? naprawdę jest on nam do czegokolwiek potrzebny? naprawdę nie wolałbyś za tą cenę dostać jakiegoś toru z GT4 gdzie podejrzewam że koszt przystosowania go do GT6 byłby porównywalny (w końcu tor jest przygotowany, trzeba tylko dorzucić nowe tekstury w wysokiej rozdzielczości które podejrzewam w większości są do przeniesienia z istniejących już w GT5 torów).
naprawdę nie rozumiem takie marnowania zasobów, tak samo jak nie rozumiałem marnowania czasu na ten generator tras, na GPS logger (tak btw co z nim ostatecznie zrobili?), na bezsensowne uszkodzenia wizualne które tylko ośmieszają twórców itp itd... mogliby się skupić na dopracowaniu kariery i przeniesieniu zaległych tras z poprzednich części zamiast opracowywać nikomu niepotrzebne ciekawostki...