Panowie jak w to gracie? Ja mam 15% gry, nie robie pobocznych zadań i ledwo 700$. Mam jakieś gówniane bronie (ledwo co zmodyfikowałem młotek i ulepszyłem kij) a zombiaki już weszły na wyższy poziom i co trochę gonią mnie ci szybcy co potrafią się wspinać. O co kaman? Czemu tak powoli zdobywam progres? Mam napisane, że po misji Układ z Raisem dostanę ponad 20tyś dolców i jestem już w momencie gdzie...
mam z Jade odbić antyzyme z jakiejś szkoły
...a kasy nie widać.
Boban ja robię wszystkie zadania jakie dostaje główne i poboczne(za te drugie można zgarnąć fajne ekstrasy i kaskę),dużo śmigam po mieście i przeszukuje wszystkie zakamarki,skrzynie,samochody ogólnie wszystko co można otworzyć.Dużo się wspinaj i skacz a postać będzie wytrzymała i mobilna.Odpuściłem sobie wszystkie kwiatki i mikstury-do ch**....mi to potrzebne,stawiam na brutalną siłe i szybkość :lol:Zawsze rób każde zadanie do końca i wracaj do gościa który je zlecił po odbiór nagrody.Szukaj i zbieraj dużo rzeczy metalowych,baterie,alkohol,kable elektryczne bo te składniki mocno upgrejdują twoją broń.Nie skacz po różnych rodzajach broni-ja wybrałem że tak powiem broń siekaną czyli różnego rodzaju siekierki,tasaki,maczety i te bronie głównie modyfikuje.Moją główna maczeta ma ponad 220 damage czyli więcej niż karabin maszynowy w grze.
Teraz mam jakieś 39% gry ok.50 tyś $ gotóweczki,masę zebranych składników, 2 pistolety niemiecki i amerykański,karabin wojskowy i policyjny,dwururkę i shotguna.
Amunicja do broni palnej mocno ograniczona i słabo dostępna,np.do pistoletu można nosić tylko 50 pocisków a do karabinu 100.Ogólnie mało używam tej broni bo robi dużo hałasu i od razu zbiegają się wszystkie chujstwa najgorsze w grze,tylko w ostateczności(miałem już pierwsze spotkanie z Destroyerem-nie polecam
)ale power mają konkretny.Widocznie takie były założenia twórców żeby skupić się na broni białej.
Dla mnie gierka jest zajebista,dawno mnie tak nic nie wciągneło i po FC4 to jeden z lepszych tytułów jak dla mnie na PS4.
Bardzo chętnie zagram coopa z wami panowie-piszcie kiedy wam pasuje.....