Jak na moje to bardziej rzucaja sie o pokpienie sprawy przez Developerow. kur** ile lat oni to robili? Ok porownanie do God of War mnie smieszy, ale szlag pojde za ciosem. Po kolei co mialo God of War? Charyzmatyczny przeskurwiel jako glowny bohater kontra kto? Sir Galahad? No blagam. Wiec moze epickie pojedynki z bosami? Widziales bosow w The Order?
Hmmm moze wiec cos co zacheci do gry po raz drugi? Moze jakies fanty do znalezienia, ktore zmieniaja rozgrywke? Hmmm no tak tego w The Order brak. Moze cos na kształt wyzwan olimpu? Aha no tez zadnych wyzwan nie ma. To nie wiem moze multiplayer? No tak tez brak. Wiesz czym jest The Order? Sztampowym korytarzykiem na piec godzin. Nie mowie, ze zlym, ale oceny powyzej 6 serwisow, ktore dumnie pretenduja do rangi obiektywnych to dla mnie kręcenie bata z gówna.
Podobał Ci sie duzo bardziej niz Alan Wake i fajnie mial prawo masz swoj gust. Dla mnie Alan wygrywa o kilka klas,ale ja jestem wielkim fanem Kinga, wiec moze mam klapki na oczach. W Titan Fall nie gralem, ale kolesie z xbl mowia, ze syf jakich mało i to nie jest opinia jednej czy dwoch osob, ale wiekszosci moich znajomych grajacych na łankach, wiec tez troche dziwie sie skad taka wysoka srednia.